Seniorboliger

For dig, der ønsker et aktivt fællesskab

Af Lotte Pape

Hvis du er fyldt 55 år og drømmer om at bo sammen med jævnaldrende og ligesindede, så skulle du måske overveje at flytte i en seniorbolig. Kendetegnende for mange af afdel­ingerne med seniorboliger er, at man har et godt og aktivt naboskab, hvor man hjælper hinanden med stort og småt. Fællesskabet er ofte knyttet til en række aktiviteter – fx udflugter, fælleshaver eller faste traditioner. Du møder allerede gæstfriheden og imødekommenheden som interesseret eller blot nysgerrig, da beboerne gerne giver en rundvisning og fortæller om deres afdeling.

Brabrand Boligforenings afdelinger med seniorboliger:
Afd. 10 Rødlundparken
Afd. 16 Seniorbo Voldbækhave
Afd. 23 Skovhøj
Afd. 22 Sonnesgården
Afd. 31 Havnehusene

Billederne her er fra Seniorbo Voldbækhave.

2 kommentarer til
“Seniorboliger”

Karen Robdrup skriver:

Jeg er meget interesseret i at flytte til et senior bofællesskab. Er det noget I kan tilbyde ?
    Hvis ja – gerne en 2 vær. Lejlighed i stuetage, hvor man må have en lille (meget rolig) hund.

webmaster skriver:

Brabrand Boligforening har flere afdelinger med ældreboliger som det fremgår af artiklen. I to af afdelingerne med ældreboliger er det tilladt at holde hussdyr:

Rødlundparken: Det er tilladt at holde 1 hund og/eller 1 indekat eller 2 indekatte pr. lejemål.

Skovhøj 23: Det er tilladt at holde enten en hund (taskehund) med en skulderhøjde som fuldvoksen på max. 33 cm, eller en indekat.

Seniorbo Voldbækhave: Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.
    Sonnesgården: Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.
    Havnehusene: Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.

Boligerne søges via AarhusBolig, https://www.aarhusbolig.dk/