Info-centret InstantOne forsinket til november

Helhedsplanens nye informationscenter ved siden af Gellerupbadet må udskyde åbningen, i stedet rejses et cirkustelt

Tekst og foto af Helle Hansen

Selv om det kun er containere, der skal lægges oven på hinanden, så trak det alligevel så meget ud med byggetilladelsen fra Aarhus Kommune, at åbningen af Helhedsplanens nye informationscenter, der bliver kaldt InstantOne, er blevet udsat indtil begynd­else af november. Der var ellers blevet annonceret en festlig åbning i efterårsferien.

Byggetilladelsen til at opsætte containerne, der skal huse informationscentret, er kommet, men for sent til at det kan åbne i efterårsferien.

Byggetilladelsen til at opsætte containerne, der skal huse informationscentret, er kommet, men for sent til at det kan åbne i efterårsferien.

”Gellerup C”
Men Gellerup-området skal ikke snydes for en fest, så lokale ildsjæle har i stedet fået den ide at slå Cirkus Tværs’ store cirkustelt op på græsarealet lige ved siden af byggepladsen fra onsdag i efterårsferien.

Her åbner så i stedet ”Gellerup C”, som byder på mange forskellige aktiviteter i løbet af feriedag­ene, lige fra cirkus-børnelege, forskellige musikop­trædner til pizzaovne-byggeri og fælles madlavning over bål. Og her vil der også blive præsenteret tre bud på nye forsøgsprojekter, som en række lokale foreninger skal sætte i gang i løbet af 2016.

”Gellerup C”-dagene kulminerer med stor fest lørdag den 17. oktober. Alle nysgerrige er meget velkommen til at kigge forbi cirkusteltet og ”C”, hvad der rører sig midt i Gellerup.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt