Gellerup­parken har valgt YouSee som tv-udbyder

Muligheden for at vælge mellem tv-kanaler eller bredbånd samt seks ekstra tv-kanaler var vigtig for afdelingens beboere

Debatten om antenneudbyder raser i flere afdelinger i Brabrand Boligforening. Jeg har spurgt formanden for Gellerupparken, Helle Hansen, hvorfor Gellerupparken valgte at skifte til YouSee.

”Vi så på, hvilke krav der skulle opfyldes. Vi ville gerne have fibernet lagt ind i afdelingen, fordi det er fremtiden, og her kom YouSee med det bedste tilbud, ” fortæller Helle og forklarer:

”YouSee leverer to ”gratis” fiberledninger helt op til hver enkelt lejlighed. Den ene fiber er fra YouSee, den anden er fra TDC. Ledningerne ender helt oppe i lejlighederne, så alle beboere er sikret optimal hastighed i fremtiden.

Betalingen for fibernettet er, at Gellerupparkens beboere har bundet sig til YouSees lille tv-pakke i fem år, hvor der skal betales antennebidrag over huslejen.

Nu kan beboerne vælge seks kanaler på blandt andet arabisk, tyrkisk og somalisk.

Nu kan beboerne vælge seks kanaler på blandt andet arabisk, tyrkisk og somalisk.

Beboere kan fravælge tv-pakke

”Det afgørende for valget af YouSee var den fleksibilitet, beboerne får, forstået på den måde, at en beboer, der ikke har tv, hvilket mange unge mennesker ikke har i dag, helt kan fravælge tv-pakken og i stedet få leveret en 5 Mbit bredbåndsforbindelse for det antennebidrag, der betales over huslejen,” fortæller Helle Hansen.

”Og hvis beboeren, der fravælger tv-pakken, i stedet vælger at tilkøbe for eksempel en 20/5 Mbit bredbåndsforbindelse hos YouSee til 199 kroner om måneden, så bliver de 104 kroner i antennebidrag fratrukket regningen – og så kan beboeren gratis se YouSees lille tv-pakke på sin computer,” oplyser Helle Hansen.

Seks ekstra kanaler og lokal-tv

YouSees lille tv-pakke består af 25 kanaler, men derudover har Gellerupparkens beboere fået seks ekstra tv-kanaler, som afdelingen selv vælger, samt en kanal til lokal-tv, hvor Filmprojekt Gellerup kan sende.

”Vores antennebidrag er 104 kroner om måneden samt otte kroner i administration. Og for beboere, der ønsker også at købe bredbånd, telefoni og mobil hos YouSee, er der mulighed for at få rabat,” fortæller afdelingsformanden og oplyser, at den fiberledning, der tilhører TDC, også er åbne for andre udbydere.

Mulighed for andre udbydere

Gellerupparkens beboerne har altså mulighed for vælge en anden udbyder, men i så fald skal de stadig betale antennebidraget for YouSees lille tv-pakke over huslejen. Telefonstikkene i lejligheden tilhører også TDC, og dem kan andre udbydere også indgå aftaler med TDC om at bruge.

”Vi mener, vi valgte den bedste, billigste og mest up-to-date løsning, der er til at få for øjeblikket,” slutter Helle Hansen.

Hun tilføjer, at selv om der har været udfordringer med at få alle kablerne trukket op i alle lejligheder, hvor arbejdet snart er færdigt på Gudrunsvej, så er overgangen til YouSee gået godt.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2016-02 Marts

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2016-02 Marts side 16
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2016-02 Marts

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data