Afd. 7: Fint overskud i afdeling 7

Afdeling 7 – Hasselhøj

Afdelingen vedtog regnskab og fik orientering om afdelingens tilstand

Af Poul-Erik Nielsen og Elsebeth Frederiksen, foto Poul-Erik Nielsen

René Skau blev valgt til dirigent. Desuden deltog Susanne Witting og Merete Poulsen fra administrationen.
Der var ca. 30 deltagere til mødet.

Beretningen blev fremlagt på en ny måde, idet formand Anja Spalding startede med at fortælle lidt om, hvad afdelingsbestyrelsen gik og arbejdede med. Hun forklarede, at der lå en masse tanker, overvejelser og dialog med administrationen og teknisk afdeling bag de tørre tal. Derefter tog Nicolaia Gottlieb og Angeline Merlit over, og fortalte lidt om, hvordan der er fokus på forbrugsafgifter, affaldssortering, badeværelser, el og varme.

Så var der spørgsmål fra beboerne om bl.a. koordination af håndværkerbesøg og Kirsten Jensen spurgte ind til, hvordan det gik med hækkene.

Her forklarede Anja, at hækkene lider af en svampesygdom, så de dør. Man har fjernet rødderne, men svampen er stadig i jorden, så nye planter kan ikke vokse. Man vil prøve at grave ud på hver side og lægge ny jord, men det er nødvendigt at grave dybt for at fjerne infektionen, og der er ingen garanti for, at det virker.

”Ellers må vi finde en ny løsning, en anden hæk eller måske et plankeværk,” sagde Anja.

Der mangler genbrugscontainere i området
En beboer spurgte efter en container til tøjindsamling. Her blev oplyst, at der var kommet forespørgsel om at sætte en container op, men det viste sig, at det var en underafdeling af Tvind, og derfor sagde de nej.

Bestyrelsen vil undersøge, om der er andre muligheder.

El-forbrug i afdelingen
Bestyrelsen har kigget på elforbruget for at finde steder, hvor der kan spares. På de kommunale stier er der kommet andre lampet op, som bruger LED-pærer, og derfor kan man spare en del. Bestyrelsen har fået at vide af kommunen, hvilket mærke det er, og dem vil afdelingen gerne skifte til.

Man kan også finde besparelser i vaskeriet. Vaskemaskinerne skal udskiftes til mere miljøvenlige, som også sparer på vandet, og man venter nu på tilbud.
Bestyrelsens beretning blev herefter vedtaget.

Regnskabet godkendt
Herefter tog Susanne Witting over og gennemgik regnskabet på en rigtig god måde, så alle var med.

Regnskabet viste et overskud på ca. kr. 125.000,-. Overskuddet kom blandt andet ved, at der er sparet på udgifter til fællesvaskeri samt fælleshuset, og afdelingsbestyrelsen har også brug færre penge.

Regnskabet blevet enstemmigt vedtaget.

Derefter var der lidt debat om Stofa kontra YouSee, hvor bestyrelsen blev bedt om at arbejde videre med dette, og det skal fremlægges senest d. 01.08.2016.
Omkring 30 deltagere var mødt op for at vedtage regnskab og høre om afdelingens tilstand.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt