Fællesrådet holder øje med bussen og kulturen

Kom til generalforsamling i Gellerup Fællesråd og følg med i, hvad der sker i lokalområdet

Af Helle Hansen – arkivfoto (kun online)

Det er efterhånden snart 15 år siden, at Gellerup Fællesråd blev stiftet som det lokale kommunale høringsorgan, der blandt andet omfatter Brabrand Boligforenings afdeling 2, 3, 4 og 5 samt de nærliggende grundejerforeninger.

Fællesrådet får tilsendt lokalplansforslag, der er i høring, og bliver taget med på råd af kommunen i forbindelse med udarbejdelsen af kommuneplaner, vejplaner, kultur- og skolepolitik og ikke mindst busdrift.

I år har fællesrådet holdt møder med Midttrafik omkring næste års ændring af busruterne, som også får betydning for Gellerup-området, hvor der blandt andet kommer en ny bus: Linje 24. Fællesrådet arbejder for, at busruterne kommer flest mulige borgere til glæde – ikke mindst beboerne på Toveshøj.

Støtte til aktivitet og kultur
Hvert år modtager fællesrådet efter ansøgning et tilskud, som i år blandt andet er brugt på at støtte lokale kulturarrangementer som grundlovsfes-ten, dimissionsfesten og forskellige borgermøder og arrangementer.

Generalforsamling
Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 holder Gellerup Fællesråd generalforsamling i beboerhuset Yggdrasil, Dortesvej 35A, hvor der vil blive aflagt beretning for årets gang i fællesrådet, ligesom der også skal ske valg til bestyrelsen.

Kunst og kultur
I det forgangne år har Gellerup Fællesråd afsluttet kunstprojektet ”Stierne iblandt os”, som fandt sted i Toveshøj. Og så har fællesrådet fået støtte til et nyt projekt, der skal gøre noget ved tunnelen under Silkeborgvej.

Fællesrådet var i efteråret også heldig at modtage en ordentlig portion påskelilje-blomsterløg. De blev lagt i jorden af Verdenshavernes Venner og Ramallah-spejderne. Påskeliljerne har her i foråret blomstret i krydset ved Lenesvej og Edwin Rahrs Vej.

Læs mere på:
www.gellerupfaellesraad.dk.

Væggene i tunnelen kommer til at ligne en filmstrimmel.

Fra Skræppebladet september 2013: Væggene i tunnelen kommer til at ligne en filmstrimmel.
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt