Vi stiller skarpt på afdelingerne

Alle afdelinger får besøg af deres administrative team og en fotograf

Leg og livsglæde i afd. 7, Hasselhøj.

Den nye organisation i boligforeningen er blandt andet indført for at sikre beboerne en mere effektiv og enkel service og betjening. Et af tiltagene er, at hver boligafdeling nu har tre faste, administrative medarbejdere tilknyttet med særskilt ansvar for delopgaver for den respektive afdeling:

En udlejningsmedarbejder, en økonomimedarbejder og en afdelingssekretær. For øjeblikket er disse teams rundt for at hilse på i alle afdelinger sammen med administrationschefen og en kommunikationsmedarbejder. Sidstnævnte er med for at få et indtryk af afdelingerne, som kan komme til udtryk i afdelingsbeskrivelserne på boligforeningens nye hjemmeside, som bliver lanceret senere på året.

Ud over at beskrive de faktuelle forhold i afdelingerne ønsker vi også at vise nogle af de aktiviteter og fællesskaber, der findes i afdelingerne.

Derfor har vi bedt en fotograf om at gennemfotografere alle afdelinger – såvel bygninger som beboere. Han hedder Ib Sørensen og har taget de billeder, vi viser her på siden.

Vi håber, du vil tage godt imod både medarbejderne fra administrationen og dem, der arbejder med den nye hjemmeside, hvis du møder dem i din boligafdeling.

Ren himmel og arkitektur i afd. 26, Kildeagervej.

Samtale og naturglæde i afd. 16, Voldbækhave.

Tryghed inde og ude i afd. 11, Odinsgården.

Selvportræt af vores fotograf Ib Sørensen, som lige nu gennemfotograferer alle boligforeningens afdelinger.

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2016-04 Maj/juni

2016-04 Maj/juni side 12