Afd. 12: Aktivt år for Thorsbjerg

Afdeling 12 – Thorsbjerg

Molokker, huslejestilstand og kunst i afdelingen

Tekst Linda Adamsen, foto Bo Sigismund

Der var god plads ved bordene ved årets afdelingsmøde i afdeling 12, Thorsbjerg. I alt 17 mennesker var mødt op, deraf var der 12 beboere, inklusive bestyrelsen.
Så det blev en stille aften uden afstemninger eller debat. Stilhed var ellers ikke det, formanden, Linda Adamsen, kunne berette om for det seneste år i Thorsbjerg, der har været præget af stor aktivitet.

Først på året startede udgravningsarbejdet til den nye affaldsløsning med molokker. Det gav lidt opstartsvanskeligheder med at finde den rigtige placering til indkastene samt etablering af fliseområderne omkring indkastene. Og så snart der var orden på den nye affaldsløsning, startede håndværkere med at opstille stilladser til udskiftning af tagene, i første omgang i den ene ende af afdelingen, hvor to blokke var udset til at få taget skiftet i 2016. Senere er man blevet enige om at forsætte med endnu to af de små blokke inden årsskiftet, mens resten af afdelingen må vente til de efterfølgende år.

Susanne Witting gjorde igen i år de tørre tal levende ved at fremlægge årets udgifter og indtægter ud fra tegninger og med forklaringer, der gjorde det nemt at forholde sig et regnskab, der ellers kan virke uoverskueligt og abstrakt for de fleste. Konklusionen på regnskab og budget blev, at huslejen endnu et år holdes i ro.

Kunst i afdelingen
Ved afdelingsmødet sidste år blev det vedtaget, at bestyrelsen skulle finde frem til den helt rigtige kunstudsmykning til Thorsbjerg for de penge, man havde fået bevilget fra Brabrand Boligforenings Kunstfond. Denne proces fortsætter ind i 2017 og vil forhåbentlig munde ud i, at Thorsbjergs i forvejen smukke omgivelser bliver endnu smukkere.
Aftenen sluttede som sædvanligt med en lækker anretning til alle fremmødte.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt