Gellerup.nu og her (okt ’16)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Der har været meget snak om, hvorvidt småjobs til kontanthjælpsmodtagere bare er en smart måde for dem at blive i forsørgelsessystemet på. Men hør så Deeqa Abukar og Deeqa Jimaales historier i Gellerup.nu. De ser småjobs som skridt til helt at vinke farvel til kontanthjælpen.

Gellerup har manglet overnatningsmuligheder, men snart åbner et hostel, kaldet City Sleep-In Gellerup, dørene lige over for Gellerup Bibliotek. Fra januar er der plads til 47 overnattende gæster.

Hjemmesien gellerup.nu har – efter ni år med den hidtidige struktur – fået en kraftig overhaling, både på designet og indholdet. Hidtil har oplevelsen for mobilbrugere været lidt for ringe, men det retter vi op på nu – samtidig med, at Gellerups mange-mange aktiviteter får bedre plads. Tjeck selv www.gellerup.nu – nu!

Med 225-timers reglen og kontanthjælpsloftet er mange beboere ramt på pengepungen, men to erfarne rådgivere advarer: Lad være med at tage kviklån – de løser ikke problemerne, men kan tværtimod forstærke dem.

Endelig har Toveshøj været på bustur for at blive inspireret til at bygge et godt sundheds- og beboerhus. Læs beretningen fra turen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt