Sommerferietilbud til børnefamilier

Nyt fra beboerrådgiverne

Tekst Jens Høgh, Abelone Asingh og Maryam Fereidanian

beboerraadgivningen

Du har mulighed for at søge om at komme på ferie.
Arbejdsmarkeds Feriefond har givet tilsagn om økonomisk støtte her i 2017, og vi kan derfor igen tilbyde et antal børnefamilier muligheden for et betalt ferieophold i Danmark.

Er I en børnefamilie og kniber det med selv at få råd til at holde sommerferie, så er dette tilbud måske noget for jer. Tilbuddet henvender sig til alle forældre – også til dem, som ikke bor med barnet/børnene til dagligt.

Om vi igen i år kan tilbyde individuelle familieophold, eller om der vil bliver tale om en mulighed for deltagelse i en fællesferie med eget hus, ved vi ikke på nuværende tidspunkt, da vi endnu ikke har modtaget betingelserne for støtten. Der vil dog være klarhed over dette inden 1. februar.

Hvem kan komme i betragtning?
Børnefamilier, der bor i afdelingerne: Skovgårdsparken, Gellerupparken, Holmstrup, Odinsgård og Thorsbjerg samt børnefamilier, der bor på Toveshøj, har mulighed for at ansøge.

At det kun er beboere fra disse afdelinger, der kan komme i betragtning, skyldes, at beboerne i disse afdelinger har valgt at bruge huslejekroner på finansiering af beboerrådgivere, og det derfor er disse beboere, der kan bruge beboerrådgivernes forskellige tilbud.

For at komme i betragtning skal man opfylde Fondens økonomiske retningslinjer. Det handler primært om det rådighedsbeløb, som familien har tilbage, når de faste udgifter er betalt. Retningslinjerne er rummelige, og ferietilbuddet vil derfor kunne nå en bred kreds af børnefamilier.

Hvis du/I har behov for økonomisk støtte for at kunne realisere ferieønskerne sammen med børnene, så kontakt os i rådgivningen for at ansøge/få foretaget en vurdering af mulighederne for at deltage i ”lotteriet” om et betalt ferieophold.

Hvordan søger man?
Interesserede beboere i afdeling 5, Toveshøj, skal henvende sig hos beboerrådgiver Maryam Fereidanian i beboerhuset Laden. Maryam kan træffes tirsdag 10–12 samt torsdag 15–17. Der er lukket om fredagen.

Familier fra de andre nævnte afdelinger skal henvende sig hos beboerrådgiver Jens Høgh og Abelone Asingh i Beboerrådgivningen, Gudrunsvej 16, 1. th. i tidsrummene: tirsdag 10-12 samt torsdag 15-18.

For beboere på Holmstrup Mark er det også muligt for at søge i tirsdags-rådgivningen 15–17 i Værestedets lokaler, Jernaldervej 245, 1., lejl. 6.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os for at aftale et andet møde-tidspunkt.

Hvem får et tilbud?
Beboerrådgiverne vil udvælge blandt de familier, der opfylder kravene. Der vil foregå en vis social vægtning af ansøgningerne (nylig skilsmisse, dødsfald, alvorlig sygdom mv.), så husk at oplyse herom. Ansøgningerne behandles løbende, dog vil ansøgere, der har været af sted indenfor de sidste to år, først få svar efter udløb af ansøgningsperioden.

Beboerrådgiverne:
Jens Høgh, tlf. 61 28 21 26
Abelone Asingh, tlf. 61 28 21 50
Maryam Fereidanian, tlf. 20 18 54 24


Ansøgning

Dokumentation for indtægter og udgifter de senest tre måneder skal medbringes til brug for udfyldelse af et ansøgningsskema samt beregning af familiens rådighedsbeløb.

Ansøgningsperiode fra den 1. februar 2017 til den 17. marts 2017.

Ferie-projekt gennemføres med midler fra:
Arbejdsmarkedets Feriefond
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt