Ny aftale: Klimavenlig el

Brabrand Boligforening har valgt ny el-leverandør, der både er billig og grøn. Kombinationen kommer ved at købe el fra Vindstød, som er det eneste danske energiselskab, der er 100 % baseret på danske vindmøller

Af Morten Arenkiel, energiteknisk konsulent

Siden årsskiftet er nye lejere i Brabrand Boligforening automatisk blive tilmeldt elselskabet Vindstød, som udelukkende sælger el produceret fra danske vindmøller. Men faktisk har nuværende lejere også mulighed for at tilvælge den klimavenlige el via det frie el-valg. Sammenholdt med boligforeningens eget elforbrug giver det potentielt en samlet årlig besparelse på op imod 1 mio. kr. Vil du være med?

Attraktivt og sympatisk
Vi synes, at Vindstød er kommet med et attraktivt og sympatisk bud på, hvordan vi som boligforening både kan tilbyde vores beboere en lavere elregning og samtidig bidrage til en mindre klimabelastning.
I Brabrand Boligforenings tilfælde viser beregninger, at skiftet til klimavenlig el kan give en besparelse på CO2- regnskabet på op imod 6.000 ton årligt. El fra vindenergi ligger dermed godt i tråd med vores øvrige tiltag på energiområdet, hvor vi bl.a. har gode erfaringer med energi fra solcelleanlæg.

Vindstød er et lille, lokalt energiselskab med base hos INCUBA i Navitas, som er Aarhus’ kraftcenter for uddannelse, forskning, innovation og iværksætteri. Herfra arbejder selskabet med at udbrede salg af el alene baseret på vindenergi. Hvis du som lejer i Brabrand Boligforening ønsker at blive en del af aftalen med Vindstød, kan du her på siden se hvordan.

Få fælles-rabat på elregningen

På under et minut kan du få en billig el-pris, fordi du bor i Brabrand Boligforening.

Brabrand Boligforening har lavet en fælles rabataftale på el, som giver os en god besparelse på el-regningen.

For at du kan få rabatten, skal du tilmelde dig her: www.vindstoed.dk/bb

Du sparer abonnementet og køber el til kostpris. Der er ingen binding og ingen opstartsomkostninger.

Energiselskabet Vindstød klarer alt det praktiske for dig.