Gellerup.nu og her (mar ’17)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Det at have traumer fra krig og vold har i mange år været tabu at tale om, men nu har det danske antitortur-institut Dignity sat en langsigtet indsats i gang for at hjælpe familier med PTSD i Gellerup. I første omgang er fagfolk uddannet til at forstå problemet og tale med familierne om det.

Vi fortæller også om, hvordan dansen er en god måde at bygge bro mellem kulturer. Et hold danseglade piger mødes hver anden uge i Globus1 til dans og samvær.

Museumsklubben i Gellerup synger på sidste vers, men der er også kræfter i gang for at videreføre tilbuddet for børn og unge.

Alle ved, at Gellerup er velforsynet med ildsjæle. Nogle af dem vil endda trække deres engagement ind i byrådet, som de nu stiller op til. Mød de tre lokale kandidater: Elsebeth Frederiksen, Fadi Kassem og Senay Arikan.

Man kan godt diskutere skønheden af de grå betonbygninger ved siden af City Vest. Men Gellerup Fællesråd ser arkitektoniske kvaliteter i dem og foreslår, at de bevares.

Postbuddet misser ofte den rigtige postkasse i Gellerup, men det er ikke altid, fordi han eller hun begår fejl. Det kan også skyldes det, der mangler på brevene og på postkassen.

Vi bringer tre små sportsartikler – det spændende ved dem er, at alle tre har trukket en masse sportsfolk udefra til at benytte Gellerups gode idrætsfaciliteter. Sådan!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt