Afd. 26 Kildeager: Løsningsaftale lagt frem for beboere

Nogle af beboerne i afd. 26, Kildeager har været generet af problemer med varme og varmt vand i så høj grad og i så lang tid, at boligforeningen nu tilbyder en økonomisk kompensation

Af Niels Hosie, teknisk chef, foto af Ib Sørensen

Afd. 26, Kildeager. Foto: Ib Sørensen

Boligforeningen har sammen med sin advokat udarbejdet en løsningsaftale, som nu er lagt frem for de beboere i afd. 26, som har haft alvorlige og langvarige gener på grund af de problemer, der har været med forsyning af varme og varmt vand.

Beboerne er blevet tilbudt en økonomisk kompensation pr. kulance på kr. 500 pr. måned for de fyringsmåneder, de har boet i lejemålet, og hvor der har været de ovenstående problemer. Det drejer sig ikke om alle beboere i afdelingen, men om nogle af bogrupperne.

Vi håber, at vi hermed får sat et værdigt punktum i en sag, som har trukket store veksler på alle.