Nye vedtægter

Et forslag til nye vedtægter ændrer ikke ved de grundlæggende rammer og strukturer i foreningen

Af Keld Albrechtsen, formand

Brabrand Boligforening - logoBrabrand Boligforenings vedtægter blev senest revideret i 2011. Siden er der sket mange ændringer i grundlaget, og derfor har foreningsbestyrelsen besluttet at fremlægge et forslag til ændrede vedtægter på repræsentantskabsmødet den 29. maj 2017.

Først og fremmest tager forslaget højde for nye bestemmelser i lovgivningen, som blandt andet giver muligheder for digitalisering. En anden vigtig ajourføring er konsekvensen af, at opnotering til en bolig i Brabrand Boligforening nu sker gennem Aarhus Bolig, hvilket blandt andet indebærer, at den hidtidige repræsentation af ”ikke-bolighavende” i repræsentantskabet ikke længere er hensigtsmæssig.

Forslaget bliver fremlagt for foreningsrådet i marts, således at eventuelle bemærkninger kan indarbejdes, inden bestyrelsens endelige forslag kan fremlægges på repræsentantskabsmødet.