Afd. 6: Holmstrups videnscenter

Afdeling 6 – Holmstrup

Hjemmesiden for Holmstrup bliver godt besøgt

Tekst og foto Jens Skriver

I mange år har Holmstrup haft sin egen hjemmeside, der blev administreret af forskellige beboere. Programmet gik faktisk ned med et brag omkring nytår, og Mogens Nielsen fra afdelingsbestyrelsen, der arbejder med hjemmesider til daglig, overtog redaktionen.

Mogens fortæller, at hjemmesiden var skrevet i WordPress, som måske mest henvender sig til bloggere. Han flyttede den over til SimpeltSite, der er let at administrere, kan redigeres hurtigt og er let at overtage fra andre. En stor del af materialet er overtaget fra den tidligere hjemmeside.

Mogens Nielsen har overtaget redaktørtjansen.

Mogens Nielsen har overtaget redaktørtjansen.

Formål
Mogens understreger, at det er en informationsside, der ikke skal konkurrere med beboerblade og Facebook. Meningsudveksling foregår ved hjælp af Facebook, som ikke egner sig som hjemmeside. I Holmstrup er der to grupper, hvoraf den ene har over 200 medlemmer, men mange brugere af Facebook er tidligere beboere. På hjemmesiden efterlyses kun gode spørgsmål og forslag.
”Hjemmesiden skal være et sted, hvor man kan finde fakta,” understreger han.
”Man skal hurtigt kunne finde oplysninger om, hvad der foregår i Holmstrup, og hvor man kan henvende sig.”

Opbygning og besøg
Hjemmesiden kan findes på www.holmstrupinfo.dk. Den er opbygget med en række indgange på forsiden, og derefter kan man gå videre og finde en række underrubrikker.

Mogens logger altid ind som administrator for ikke at påvirke besøgsstatistikken, der under alle omstændigheder er imponerende. På fem måneder har der været 4144 besøg. Mogens gætter dog på, at nogle bruger den som startside. Mest populær er uden sammenligning fotosamlingerne især Holmstrups 40 år fødselsdag og Fastelavn, men også projekter, der kun har været på i to måneder, med fotos fra ”forsøgslejligheder” besøges meget.

Blandt klubber er Genbrugsen mest besøgt, efterfulgt af Holmstrup Haver. Under Historie er underrubrikken byggeri med billeder fra Holmstrups tilblivelse meget besøgt, og Mogens efterlyser flere gamle billeder, hvis nogen skulle ligge inde med nogle.

Flagmændene er meget flinke til at give besked, men ellers må Mogens mest indhente oplysninger fra indkaldelser, Facebook og fra sit arbejde i afdelingsbestyrelsen.

Referater fra afdelingsbestyrelsesmøder og beboermøder findes via links direkte på boligforeningens hjemmeside, som også linker til Holmstrups hjemmeside. Ønsker man imidlertid ældre referater, findes de kun på holmstrupinfo.dk.

Alt i alt et projekt, der fungerer godt, men som der stadig er flere muligheder i.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt