Afd. 30: Beboer­møde i nye rammer i Solbjerg

Afdeling 30 – Pilevangen

Pilevangens afdelingsmøde blev holdt i naboafdelingens beboerhus

Afdelingsformand Per Tirstrup var glad for at kunne byde de fremmødte beboere velkommen til efterårets budgetmøde i Århus og Omegns Beboerhus, der ligger klos op ad Brabrand Boligforenings afdeling 30, Pilevangen. Der er nemlig nu indgået en aftale om, at Pilevangens beboere kan leje beboerhuset for 1000 kroner om dagen.

Derefter overlod Per styringen af mødet til afdelingens tidligere formand, Maria Kahr Ovesen, der fraflyttede afdelingen før jul, men som stadig bor i Solbjerg. Maria var glad for at få lov at deltage i mødet, som dirigent.

Tidligere afdelingsformand Maria Kahr Ovesen var dirigent, da Pilevangen holdt beboermøde i naboafdelingens beboerhus.

Tidligere afdelingsformand Maria Kahr Ovesen var dirigent, da Pilevangen holdt beboermøde i naboafdelingens beboerhus.

7. beretning

Bestyrelsens beretning var den 7. i rækken og Pers første. Han benyttede lejligheden til at takke Maria for hendes flotte indsats de første seks år i afdelingen, der har 43 lejemål.

Der blev efterlyst repræsentanter til den lokale grundejerforening, hvor afdelingen har to ledige pladser. På grund af travlhed hos bestyrelsen var det hverken blevet til sommer-, jule- eller fastelavnsfest i det forløbne år, men forhåbentlig bliver der lavet om på det.

Til gengæld har der været holdt en arbejdslørdag, hvor afdelingens beboere selv har etableret flere p-pladser samt sat hække, hvilket gør det billigere for afdelingen, end hvis der skal kaldes professionelle til.

Endelig arbejder bestyrelsen på at finde nogle brugbare vinduesløsninger samt sikring af terrassedøre, som har vist sig at være nemme at åbne.

Ingen stigning, men ny støttemur

Budgettet for 2018 bød på en huslejestigning på nul procent. Og så er der endda budgetteret med en opsætning af en ny støttemur. Der blev stillet spørgsmål til den nye affaldssortering, som begynder 20. september. Det vil koste op mod en million at få opsat molokker, så det er for dyrt.

Den nye ekstra skraldespand skal stå på lejemålets grund, til gengæld bliver de tre fælles papircontainerne i containergården byttet ud med en stor container til haveaffald.

Nyt ansigt i bestyrelsen

Martin Raunsbæk og Dorrit Barbara Strandgaard genopstillede til bestyrelsen, mens der var nyvalg til Jakob Knudsen. Alle tre blev valgt ved fredsvalg.

Lone Klitgaard ønskede kun at opstille som suppleant, og det fik hun lov til. Ingen lod sig vælge til Skræppebladets redaktion, men Jakob Knudsen meldte sig til også at tage en af de ledige pladser i grundejerforeningen.

Endelig medførte bestyrelsens efterlysning af mere socialt samvær i afdelingen, at to beboere meldte sig til julefestudvalget, og Marie Kahr Ovesen lovede at stille som julemand. Det hele endte med, at formand Per Tirstrup også turde love, at der nok skulle blive holdt sommerfest i Pilevangen til næste år.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2017-06 Oktober

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2017-06 Oktober side 25
i sektionen Afdelingerne

forsiden af magasinet 2017-06 Oktober

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data