Erindringens dissonans (kapitel II)

Kunster har indsamlet personlige billeder fra Gellerup og Toveshøj

Tekst og foto Maj Hasager

I perioden 15. marts til 13. april 2018 viser billedkunstner Maj Hasager projektet Erindringens dissonans (kapitel II) på Rum46, Aarhus. Maj Hasager har som kunstner hos Sigrids Stue siden 2015 indsamlet personlige billeder fra Gellerup og Toveshøj og scannet en stor del af Skræppebladets arkiv, som er at finde på Brabrand-Årslev lokalarkiv på Gellerup Bibliotek.

Erindringens dissonans (kapitel II).

Erindringens dissonans (kapitel II).

På Rum46 vises installationen Erindringens dissonans (kapitel II), som tager udgangspunkt i de mangefacetterede fortællinger fra Gellerup og Toveshøj, samt kortlægger nogle af de bølger af forandringer og gentænkning af området fra de oprindelige, men aldrig realiserede planer, til nutidens helhedsplanslandskab med nedrevne blokke og nye veje.

 Erindringens dissonans (Kapitel II) består af tekstile prints, fotografier, arkivmateriale, film og en elektronisk komposition baseret på reallyde fra Gellerup og Toveshøj. Udstillingen er åben onsdag-fredag 13.00-17.00, og ferniseringen finder sted, torsdag den 15. marts fra 16.30-19.00 i Rum46 i Studsgade 46, 8000 Aarhus.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt