Rummet. To stole. Skuespillerne. Stedet. Publikum.

Forestilling

Tekst Eutopia

Rummet. To stole. Skuespillerne. Stedet. Publikum.
Det er udgangspunktet for en FELT-forestilling. Intet andet. Men lige præcis det. En FELT-forestilling varer 75-90 minutter og er i sin natur altid en uropførelse, skabt i det rum og den atmosfære, den udspilles i.

Første gang i Aarhus
Den 18. april 2018 klokken 19:00 gæster teater FELT med ensemblet Johannes Nymark, Charlotte Munck, Sebastian Jessen, Laura Bach og Laura Drasbæk EUTOPIA Stage. Sammen med instruktør og stifter Sarah Kenter giver FELT publikum indblik i improvisereret langformsteater i genren drama. 

Impro-teater
FELT spiller fuldt improviserede teaterfore-stillinger med et sammenhængende dramaturgisk forløb. Der er intet tekstforlæg, ingen givne karakterer, ingen kostumer eller rekvisitter. Ingen aftalte temaer eller locations og ingen input fra publikum. Skuespillerne operer fra de energier og følelser, der er tilstede her og nu. Den fysiske ramme er to stole på en scene. 

Skuespillerne fletter frit naturalistisme, poetik, fortællende og absurd sprog til en sammenhængende forestilling. Det er en hyldest til livet og det vilkår, at alt er forbundet på både umulige og mulige måder.

Det foregår på Eutopia Stage, Gudrunsvej 78, den 18. april kl. 19-21.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt