Genhuset beboer: Der har været en god service

Genhusningskontoret

Efter lidt over et år et andet sted i Gellerup kan Lise Nielsen i slutningen af marts flytte ind i en nyrenoveret lejlighed i samme opgang, som hun boede i tidligere.
Hun har været genhuset siden januar 2017 og er blandt de første beboere, der er blevet midlertidigt genhuset i forbindelse med Helhedsplanen. For Lise Nielsen har kontakten med genhusningskontoret været en positiv oplevelse.

”Dialogen med genhusningskonsulenterne har været fin. De har været hurtige til at reagere og informere, og der har altid været en meget imødekommende stemning,” siger hun.
Lise Nielsen blev genhuset i en lejlighed i en anden del af Gellerup, og det har hun været godt tilfreds med.

”Jeg er blevet genhuset i en lejlighed med en super fin udsigt. Der har været en god service. Jeg fik lov at tage mine køkkenlåger med over i genhusningslejligheden, da de var pænere end dem, der var der. Jeg fik også maling, så jeg kunne male lejligheden,” siger hun.

Nu glæder hun sig til at flytte ind i den nye lejlighed, men hun har allerede set det færdige resultat, så hun er forberedt på, hvad der venter hende.

”Vi blev inviteret op og se lejligheden. Det var rigtig fint at se, hvordan den ser ud. Jeg har fået lidt mindre plads, men jeg glæder mig til at tage det nye køkken i brug,” siger Lise Nielsen, der både føler sig set og hørt i forbindelse med renoveringsprojektet.

”Jeg har løbende stillet en del spørgsmål og fået ordentlige svar på dem. Jeg føler mig ikke bare som en sag eller et lejlighedsnummer, men som en person,” fortæller Lise Nielsen.

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2018-02 Marts

2018-02 Marts side 19