Christina Madsen vil kæmpe for bæredygtige løsninger

Nyt medlem af foreningsbestyrelsen har visioner

Tekst Elsebeth Frederiksen, foto Bo Sigismund

Til repræsentantskabsmødet den 28. maj blev Christina Valsted Madsen valgt ind i foreningsbestyrelsen for første gang. Skræppens udsendte er taget en tur til Tranbjerg, nærmere betegnet Østergårdsparken, hvor Christina bor med sin mand og to døtre.

Hun er selv overrasket over, at hun blev valgt, men selvfølgelig meget glad for det.

”Jeg har været meget aktiv i foreningsrådet og været medlem af repræsentantskabet i fem år, så der har folk nok lagt mærke til mig,” forklarer hun.
”Det kom så meget bag på mig, at jeg kom ind, jeg troede kun, jeg fik tre stemmer, så gå fra tre til 60 stemmer er jo helt vildt!”

Christina Madsen vil kæmpe for mere bæredygtige løsninger.

Christina Madsen vil kæmpe for mere bæredygtige løsninger.

Andre fokusområder
At hun har nogle andre fokusområder end de andre opstillede, har nok også været en faktor, da folk stemte på hende.
”Det kommer ofte til at handle om helhedsplaner og renoveringer, men ikke så meget om nærmiljøet og bæredygtighed,” forklarer hun.
Hun giver eksempler fra sin egen afdeling.

Da de flyttede ind, undrede hun sig over de materialer, der var blevet brugt i boligerne. Det var dyre vandhaner og gulve, der ikke var god kvalitet. Der var sat sorte fliser på badeværelser, så man bedre kan se kalken, og der var malet med glans fem, og så er svært at tørre væggene af. Hun fortæller også, at deres legepladser ikke passer til beboernes behov. Der er slet ikke aktiviteter for små børn. Her skal der lyttes mere til beboerne, for de kender deres egne behov.

”Vi mangler at vide, hvem vi kan gå til, hvornår er det afdelingsbestyrelsen, og hvornår er det foreningsbestyrelsen. Lige når man flytter ind, får man ikke de informationer, så det vil jeg også se på”.

Ny afdeling i Tranbjerg
Der skal snart bygges en ny afdeling lige ved siden af Østergårdsparken, og her vil Christina meget gerne se på, om materialerne er bæredygtige.
Bestyrelsen, hvor hun for øvrigt er formand, har allerede sendt en liste til boligforeningen med gode råd til, hvad de kan gøre bedre i forhold til den nye afdeling.

Meget at sætte sig ind i
Den første periode regner Christina med at få en masse materiale smidt i hovedet, som hun skal sætte sig ind i. Derfor tager det hende nok lidt tid at lære de forskellige arbejdsgange og lære mere om boligforeningen. Selvom folk alle bor i samme boligforening, er det ikke sikkert, at de kommer i hinandens afdelinger.
Derfor skal Christina også lære alle afdelinger at kende, men hun har chancen for at lære nogle af dem at kende til beboermøderne i september.


  • Har boet i Østergårdsparken i fem et halvt år
  • Bor med sin mand og to døtre
  • Arbejder som lægesekretærDel eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt