Afd. 17: Der er valgt ny bestyrelse i Højriisparken

Afdeling 17 – Højriisparken

Bestyrelsen var fratrådt tidligere på året

Tekst Peter Stampe, arkivfoto

En interesseret og dedikeret beboerskare var mødt op til det årlige afdelingsmøde. Erik Bløcher fra foreningsbestyrelsen blev indstillet som dirigent.
Idet hele bestyrelsen er fratrådt 22. august, blev det pålagt Erik Bløcher at aflægge beretningen.

Erik Bløcher lagde ud med, hvor man finder diverse referater, papirer fra selve afdelingen og repræsentantskabsmødet, herunder også ”efterårsorientering”, alt sammen kan findes på bbbo.dk.

Herefter fortsatte Erik Bløcher med at udrede for driftssamarbejde/effektivisering, som alt sammen skulle give udslag i lavere huslejer. Indtil videre havde man fra regeringens side spillet ud med grønthøsterbesparelser, som ikke er synderligt fokuserede. Dernæst fortsatte beretningen med seks driftscentre, som det tegner sig foreløbigt med lavere driftsudgifter som mål; der er indgået rammeaftaler med eksterne håndværkere.

Bestyrelsen var fratrådt
Idet bestyrelsen kollektivt er fratrådt den 22. august, skulle der vælges en ny bestyrelse. Marianne Gammelgaard Mortensen, Christian Bredahl Bang samt Erik Vilhelmsen meldte sig som nye kandidater og blev alle valgt uden skriftlig afstemning. Der var en tydelig lettelse i afdelingen, idet afdelingen nu har en ny bestyrelse.

Der blev omtalt forskellige sager under eventuelt, herunder problemer med skrald, som skal løses. Endvidere var der et spørgsmål fra en beboer om hensættelser til vedligeholdelse af lejlighed. Hensættelser til vedligeholdelse er principielt ubegrænsede, men skal bruges på et tidspunkt til forhåbentlig nødvendig vedligeholdelse.

Dirigenten lukkede mødet og takkede alle for god ro orden.

Afdelingsmøde Højriisparken

Huslejestigning på 0 %.
Gennemsnitlig husleje på 865 kr. pr. m2.

Højriisparken har 21 lejemål bestående af to-, tre- og fireværelses lejligheder på henholdsvis ca. 65 m2, ca. 78 m2 og ca. 100 m2.

Adresse:
Truevej 8, 8220 Brabrand.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt