Afd. 2: En markant personlighed i Søvangen er død

Afdeling 2 – Søvangen

Margit Nørhave lagde et stort arbejde i afdelingsbestyrelsen

Tekst og foto Kirsten Hermansen

Margit blev født og voksede op i Storring mellem Aarhus og Silkeborg sammen med mange søskende. Hun blev uddannet sygehjælper og lagde sit arbejdsliv på plejehjem de steder i landet, hvor hun kom til at bo. Hun fik interesse for det faglige arbejde og blev valgt til tillidskvinde på de arbejdspladser, hun var på. Hun tog senere en uddannelse som alternativ terapeut og arbejdede med dette på privat basis.
De sidste 30 år boede hun i Brabrand, en stor del af tiden i Søvangen.

Margit Nørhav

Margit havde i et tidligere interview i egenskab af sit formandskab for afdelingsbestyrelsen i Søvangen udtalt:
”Jeg har altid interesseret mig for, hvad der foregår rundt omkring mig i mine omgivelser. Jeg har en holdning til de ting, der sker omkring mig, og har aldrig været bange for at lufte den.”
Det er nok en ting, hun vil blive husket for.

Margits interesse for sine omgivelser og sine medmennesker var baggrunden for, at hun i sin tid blev valgt ind i afdelingsbestyrelsen. Hun udførte i mange år som medlem og senere som formand et stort arbejde. Hun havde et medfødt omsorgs-gen, og mange mennesker omkring hende fik lov til at mærke det.

Margit havde udover bestyrelsesarbejdet mange interesser og var et aktivt menneske. Mest nød hun tilværelsen i sit kolonihavehus sammen med sin familie.

Efter en lang sygdomsperiode havde hun endelig fået det godt. Derfor er det med sorg, vi har erfaret, at hun pludselig er død i en alder af knap 75 år.

Hun efterlader sig tre børn og børnebørn.

Æret være hendes minde.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt