Skræppebladets ildsjæl og talnørd er død

Kirsten Hermansen blev 75 år

Tekst Elsebeth Frederiksen, foto Espen Swane

Kirsten Hermansen

Det var med stor sorg, vi fik at vide, at Kirsten Hermansen den 3. oktober var sovet stille ind, efter en hård tid med kræft. Kirsten var et stort aktiv i redaktionen, hvor hun var talnørd, som hvert år havde styr på budgetter, økonomi og regnskaberne for Skræppebladet. Hun leverede også artikler til Skræppebladet, hvor hun hovedsageligt holdt sig til artikler om Søvangen, men hun var også aktiv skribent, når der skulle rapporteres om diverse begivenheder.

Hun havde en stor viden om verden og var aldrig bleg for en debat til redaktionsmøderne.

Kirsten blev valgt ind i redaktionen i 2008 i forbindelse med afdelingsmødet i hendes afdeling, Søvangen. Da hun følte tidens tand, valgte hun at stoppe i redaktionen i 2018, men hun fortsatte med at hjælpe lidt med regnskabet, da nye kræfter skulle sættes ind i det. Der var altid mulighed for at ringe til hende med spørgsmål om budget og regnskaber, og hun bød også altid besøgende velkommen med hjemmebagte boller og frugt og grønt fra haven.

Selvom Kirsten droslede ned på Skræp­pe­bladet, fortsatte hun med sit frivillige arbejde på Lokalcenter Brabrand, hvor hun, som hun selv sagde: ”underviste de gamle i IT”.
Hun var også en ivrig roer i en årrække. Hun boede tæt på Brabrand Sø, og det var naturligt for hende at benytte sig af søens mange tilbud.
Vi kommer til at savne hendes vin­­dende væsen og store engagement.
Æret været hendes minde!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt