Beboerne i Gellerup bliver deporteret

Læserbrev

Arkivfoto (kun online) af Bo Sigismund

Danmark ser stiltiende til en kommende deportation af beboerne i Gellerup. Hvis borgmesteren får magt som agt, vil han nedrive ni blokke og sætte en stor til salg. Han nøjes ikke med at følge ”ghettoloven” om rest 40% almennyttige boliger.

Det lader til, at han ønsker alle beboerne ud af Gellerup, og tanken er måske at tilbageføre området til ”fordoms storhed”.

Når gellerupperne snakker medmenneskelighed, snakker borgmesteren arkitektur. Da han blev genvalgt til borgmester, gik han til valg på en yderligere støtte til den almene boligsektor.
Men med Socialdemokratiets fulde støtte til ghettopakken var konsekvenserne en bombe af utryghed under den almene boligsektor.

Altså beboerne kan ikke vide sig sikre på, hvornår deres område kommer på ghettolisten.

Så de programmerede nedrivninger sår tvivl om beboernes rettigheder og boligens ukrænkelighed.

Kan Socialdemokratiet holde til det?
Er det magten for enhver pris?

Lars Løkke sagde også, at han ikke ville være statsminister for enhver pris. Sågar vil Mette Frederiksen være børnenes statsminister, bare ikke børnene i Gellerup eller hvad?
En aften kom kommunen på uanmeldt besøg hos en somalisk familie. I døråbningen stod en mor med sin lille dreng. Den lille begyndte at græde og spurgte sin mor: ”kommer de nu og tager vores hus?”

Lone Kramer, Gellerupparken.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt