Afd. 2: ”Vaskeriparken” skal gennemføres i Søvangen

Afdeling 2 – Søvangen

Livligt ekstraordinært afdelingsmøde, hvor beboerne godkendte den nye park

Tekst og foto Laurits Bloch

Projektet ”Vaskeriet – en øvebane for udviklingshæmmede” har i forbindelse med etableringen på butikstorvet i afdelingen tilbudt at anlægge en park/have i de nærmest liggende grønne områder. Med bistand fra teknikergruppen C. F. Møller Landscape og COWI er der udarbejdet et projekt dækkende området Louisevej 2 – 12 og 14 – 24.

Vaskeriet afholder udgiften ud af Real Danias støttebevilling til vaskeriprojektet.

En sejr for klimaet i Søvangen. Klik for at se større billede

Forslaget
Det projekt, der forelå til afdelingsmødets godkendelse den 6. november 2019, indebærer, at de beskyttende store træer i området forbliver, og at der plantes bærbuske og frugttræer. Der anlægges græsstier, kanaler og et mindre bassin til opsamling af regnvand m.v., og der bliver også en afskærmet plads, hvor beboere kan opholde sig og eventuelt grille.

Til børnene indrettes en sandkasse. Der vil blive etableret regnvandsopsamling fra taget til brug i vaskemaskinerne.

Lang og livlig debat
Der udspinder sig en lang, grundig og meget livlig debat om alle de forhold, der kan tænkes at kunne berøre beboerne, såsom støj, økonomi, sikkerhed, trafik og forekomsten af myg i området.
Der var uddelt 64 stemmesedler, og forslaget blev godkendt med stort flertal, idet der var 4 blanke og 4 nej-stemmer. Det fulde referat kan ses på boligforeningens hjemmeside bbbo.dk under Søvangen – referater.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt