Afd. 1: På ferie i ens egen afdeling

Afdeling 1 – Hans Brogesparken

Containerne er gode som genhusning

Tekst og fotos Bo Sigismund

Beboerne i afdeling 1 har brug for tålmodighed – men der er dog lyspunkter. Genhusningen er lykkedes. Og murerarbejdet ser pænt ud.

En ting er at skulle leve på en byggeplads, men når man så rammes af vandskade, bliver det da ikke bedre! Marianne oplevede det – men tager det pænt med et kritisk blik.

Marianne Fisker nyder solen - i mangel af altan er trappen helt fin, og udsigten er fortræffelig.

Marianne Fisker nyder solen – i mangel af altan er trappen helt fin, og udsigten er fortræffelig.

I Hans Broges Gade 11-13 fjernede man altanerne, uden at tage hensyn til at facaden derved blev ubeskyttet, og en byge med slagregn bevirkede adskillige centimeter vand i nogle lejligheder. Så selvom det ikke var meningen, måtte Marianne ud at bo i en container.
Men det er gået langt bedre, end det så ud til, fortæller hun.

”Det er en vellykket genhusning, men bor udmærket her, mens det varer, og så hjælper det jo også med det gode vejr i foråret. Det er som en ferielejlighed, og så kan man jo sidde her på trappeafsatsen og følge med i, hvad der sker. Murerne har gjort de nye facader på blokken rigtig pæne, men de midlertidige installationer er ikke tilfredsstillende.”

Skræppebladet har også talt med andre beboere, og med de problemer, der nu følger med, kan vi berette, at den form for genhusning i det mindste er lykkedes.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt