Afd. 5: Min ferieoplevelse i Søndervig

Afdeling 5 – Toveshøj

Det var dejligt at komme ud med familien under coronakrisen

Af Julie Hakimzada

Først og fremmest er jeg meget taknemlig for, at vi har fået et tilbud til feriecenter Danland. Jeg var meget bekymret for, om jeg og min familie overhovedet kunne komme på ferie, siden coronakrisen startede. Coronakrisen har været med til at holde hele befolkningen isoleret.

Mine forventninger har været at komme et sted hen, væk fra ens daglige rutine sammen med familien. Et sted, hvor man kan tilbringe mere tid med familien, hvor der også er muligheder for at opleve noget sammen.

Hvad jeg og min familie har oplevet på selve turen
Oplevelsen var overordet meget god. Vi fik set et helt andet område af Danmark (Vestkysten).

Det var meget flot, og jeg blev overrasket. Stranden var anderledes i forhold til det, vi kender til i Århus. Der var kæmpe store bølger, sandet var blødt og havde få sten og muslinger.

En af dagene tog jeg, min mor og søskende til stranden, hvor solen skinnede og det var godt vejr. Vi tog skoene af og gik en lang tur hen ad stranden. Det var rigtigt afslappende, fordi det var godt vejr, solen skinnede, og man kunne høre lyden af bølgerne.

Byen var meget lille og var velegnet til et feriecenter. Der var mange ting, man kunne gøre, selvom byen var lille, der var restauranter, legepladser, trampoliner, hyggelige butikker og bowling. Deres by var en meget hyggelig by, da den var lille, og man kunne hurtigt lære byen at kende.

Vi var ude og shoppe og spise. Mine søskende og jeg fik købt gode ting, som kan minde os om et sted som Søndervig med flot natur, strand og dens hyggelige by. Mine små søskende og jeg fik købt nogle armbånd, som ville kunne minde os om denne tur og Søndervig. Udover at shoppe spiste vi også i en af deres restauranter, og vi fik også spist en lækker italiensk is.

Tur til Legoland
Alle besøgende havde adgang til svømmehallen, som vi fik godt benyttet os af. Ud af de fem dage tog vi også til Legoland. Det var lidt træls, da der ikke var det bedste vejr, men alligevel dejligt at få oplevet Legoland igen, for det var lang tid siden sidst.

Hvad ferien har betydet for mig og min familie
Det har været en meget spændende tur. Vi er rigtig taknemmelige for at kunne komme sådan et sted, hvor alt har været rigtig sjov, og vi har nydt det. Vi oplevede nye områder i Danmark.

For mig og min familie har ferien været med til, at vi kunne tilbringe lidt mere tid sammen i nuet. Ferien har været afslappende. Jeg er mere frisk til at møde min travle hverdag med gymnasium og arbejde. Og det samme gælder min familie.

Ferien er arrangeret af beboerrådgivningen i Toveshøj, og jeg kan kun rose deres arbejde. De gør noget for beboerne, der ikke har mulighed for tage på ferie på grund af økonomiske årsager og coronakrisen.

Jeg fik en lille samtale med min mor om, hvilken betydning ferien har haft for hende. Min mor siger, at turen her til Søndervig har været meget afslappende for hende, og at hun er rigtig glad for at komme til sådan et sted og komme ud på den anden side af Danmark. Det har givet hende en ny energi efter have set det smukke danske landskab og natur, det giver en opfriskende energi.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt