Teams-møder kræver mødedisciplin

Gellerupparkens beboervalgte mødes i cyberspace

Tekst og foto Helle Hansen

Torsdag den 14. januar 2021 havde boligforeningens største afdeling, Gellerupparken, premiere på at holde et virtuelt afdelingsbestyrelsesmøde. P.t. er der kun 11 bestyrelsesmedlemmer, fordi afdelingen ikke har kunnet holde afdelingsmøder i 2020 og få sig suppleret op til de normalt 13 medlemmer. Syv af medlemmerne deltog i årets første bestyrelsesmøde, som blev afviklet på platformen Teams, hvor det er muligt at deltage både via pc, men også via mobiltelefon, med eller uden billede.

Gellerupparkens afdelingsbestyrelse holdt i januar afdelingsbestyrelsesmøde via Teams.

Talerække skal holdes
Modsat på de fysiske møder så er det ved et virtuelt møde ikke muligt at tale i munden på hinanden. Så bestyrelsesmødet blev afviklet med en håndfast dirigent, som sørgede for, at alle, der ønskede det, fik ordet, inden der blev truffet beslutninger under de forskellige punkter.
Derefter var det forholdsvis nemt for afdelingssekretær Nanna Kold at skrive det besluttede til referat, som derefter blev læst højt og godkendt.

Så på trods af covid-19 og de udfordringer, som restriktionerne giver, så lever beboerdemokratiet stadig i Gellerupparken med behændig afstand, som det er foreskrevet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt