Følg med i helheds­planen

Af Mette Sejthen, kommunikationsmedarbejder

Vi har igennem de seneste uger haft fokus på at informere om den kommende helhedsplan for Gellerupparken, da planen får konsekvenser for beboerne. Det er meget vigtigt, at alle ved, hvad helhedsplanen består af, og hvad der skal stemmes om. Vi har derfor haft træffetider i både Information Vest (E&P Huset) og i garagerne ved Bazar Vest samt holdt online-møde, hvor alle emner i helhedsplanen blev gennemgået.

Ud over træffetiderne har vi omdelt postkort og stemt dørklokker for at informere beboerne om vores informationscentre. Der er også omdelt nyhedsbreve i alle postkasser, hvor helhedsplanens forskellige temaer er beskrevet.

Derudover er det muligt at holde sig opdateret på facebooksiden ”Helhedsplanen Gellerupparken” og på www.brabrand-boligforening.dk under ”Beboerinformation om helhedsplanen”.

Tid til afstemning
På grund af corona har det ikke været muligt at afholde et ekstraordinært afdelingsmøde med afstemning om helhedsplanen.
Der er i stedet indkaldt til urafstemning om helhedsplanen for afd. 4, Gellerupparken, og alle beboere har modtaget stemmegrundlaget i deres postkasse. Det er indholdet heri, der skal stemmes om.
Urafstemningen foregår i vores midlertidige informationscenter i garagerne ved det gamle driftskontor ved Bazar Vest.

Der er mulighed for at stemme på følgende dage:

  • Mandag d. 21. juni kl. 8.00 – 12.00
  • Tirsdag d. 22. juni kl. 14.00 – 20.00
  • Onsdag d. 23. juni kl. 14.00 – 20.00
  • Torsdag d. 24. juni kl. 8.00 – 12.00

Vi opfordrer alle beboere i Gellerupparken til at møde op og afgive deres stemme!

Det praktiske omkring afstemningen
Stemmesedler udleveres ved fremmøde efter fremvisning af ID. Alle husstande har to stemmer. Den første fra husstanden, der møder op, får de to stemmesedler. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

Det er vigtigt, at alle corona-restriktioner overholdes. Derfor skal alle bære mundbind, holde god afstand og spritte af. Da der højst kan være 27 personer i lokalet ad gangen inkl. personale fra boligforeningen, kan det være nødvendigt at vente udenfor, til der er plads.




Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt