Kontakt varmemesteren pr. mail

Udvidet service uden for kontortid

Af Marianne Stenberg journalist Brabrand Boligforening

Beboere kan nu kontakte varmemesteren pr. e-mail via Brabrand Boligforenings hjemmeside. Dermed er det blevet lettere at få fat på varmemesteren uden for kontortid.

Klik ind på www.brabrandbolig. dk. På forsiden er der en lille kuvert med teksten: Kontakt varmemesteren. Tryk på den, og så kommer du videre til en side med en lang liste med afdelinger i venstre side. Vælg din afdeling, hvorefter der kommer en form-mail frem med felter, som du skal udfylde. Tryk send, og varmemesteren har din besked med det samme.

varmemester-farve.jpg

På varmemesterkontoret bliver alle e-mails fra beboere læst hver morgen. Varmemesteren sender dig et svar som for eksempel: Vi kigger på det hurtigst muligt. Har du markeret, at varmemesteren ikke selv må låse sig ind, vil du få en mail fra varmemesteren om at kontakte ham for at lave en aftale.

Du skal forvente, at der i visse tilfælde kan gå et stykke tid fra, at du har fået svar fra varmemesteren på din mail og til, at sagen bliver løst. Varmemesteren har på nogle dage mange opgaver og vil være nødt til at prioritere, men alle opgaver bliver selvfølgelig taget hånd om.

E-mail-funktionen åbner ikke op for, at beboerne kan sende en klage. Varmemesteren kan kun svare dine mails med standardsvar, som er bygget op omkring de fejl og reparationer, som er vist i formmailen. Sender du en klage via denne mail, vil den altså ikke blive behandlet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt