Afd. 1: Afdelingen i vintermånederne

Afdeling 1: Hans Broges Parken

Lidt om afdelingsbestyrelses arbejde

af Inger Bloch

Der har været to møder i afdelingsbestyrelsen, siden sidste nummer af Skræppebladet udkom, og der er mange bolde i luften. På møderne har vi bl.a. talt om justeringer til ordensreglerne, regler for parkering af knallerter i kældrene – og et emne, vi alle er interesserede i – nemlig:

Hvor mange TV stationer, ønsker vi at betale for!

Når Skræppebladets februarnummer udgives, har der allerede været orienterende beboermøde om sagen, men der er altså ikke så meget at fortælle i dette øjeblik. Det vigtigste er nok princippet om, at man i højere grad kommer til at betale for det, man får – i stedet for som hidtil – at alle betaler for den store pakke med de mange TV- kanaler.

Der bliver fremover mulighed for kun at betale for den lille pakke – altså et månedligt beløb på ca. 84 kr. – for dem, som kan klare sig med den. De, som ønsker at fortsætte med at kunne se de mange kanaler, kan vælge at beholde den store pakke – og så altså betale for den – i alt ca. 254 kr.

Den mest synlige ændring i vort område er de ny selvlysende gule skilte med opfordringer til at køre forsigtigt og passe på de legende børn; farven er ikke speciel køn, men i hvert fald meget iøjefaldende – og intet kan vel være vigtigere end at passe på vores børn i afdelingen! og så et par opfordringer:

Om vasketøj: Hent venligst jeres vasketøj i vaske- og tørrerum, når det er færdigt. Sommetider ligger/hænger det samme tøj i rummene flere dage i træk – og det er træls, når vi er så mange, der skal dele faciliteterne.

Om affald: Arbejdstilsyn med skraldemændene sætter grænser for, hvor langt de må gå med de fyldte skraldeog avisbeholdere i det bakkede terræn. Det betyder, at vore gårdmænd hver tirsdag er nødt til at flytte containerne ved blokkene nærmere til vejen. Hvis I vil af med skraldeposer og aviser de pågældende dage, må I altså gå nogle flere skridt med tingene. (Nogle har bare lagt deres affald på stedet, hvor containerne plejer at stå) – Det går altså ikke: Det ser grimt ud – det er noget svineri, og der kan hurtigt komme ubudne dyr og forværre problemet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt