Afd. 1: Afdelingen i vintermånederne

Afdeling 1: Hans Broges Parken

Lidt om afdelingsbestyrelses arbejde

Der har været to møder i afdelingsbestyrelsen, siden sidste nummer af Skræppebladet udkom, og der er mange bolde i luften. På møderne har vi bl.a. talt om justeringer til ordensreglerne, regler for parkering af knallerter i kældrene – og et emne, vi alle er interesserede i – nemlig:

Hvor mange TV stationer, ønsker vi at betale for!

Når Skræppebladets februarnummer udgives, har der allerede været orienterende beboermøde om sagen, men der er altså ikke så meget at fortælle i dette øjeblik. Det vigtigste er nok princippet om, at man i højere grad kommer til at betale for det, man får – i stedet for som hidtil – at alle betaler for den store pakke med de mange TV- kanaler.

Der bliver fremover mulighed for kun at betale for den lille pakke – altså et månedligt beløb på ca. 84 kr. – for dem, som kan klare sig med den. De, som ønsker at fortsætte med at kunne se de mange kanaler, kan vælge at beholde den store pakke – og så altså betale for den – i alt ca. 254 kr.

Den mest synlige ændring i vort område er de ny selvlysende gule skilte med opfordringer til at køre forsigtigt og passe på de legende børn; farven er ikke speciel køn, men i hvert fald meget iøjefaldende – og intet kan vel være vigtigere end at passe på vores børn i afdelingen! og så et par opfordringer:

Om vasketøj: Hent venligst jeres vasketøj i vaske- og tørrerum, når det er færdigt. Sommetider ligger/hænger det samme tøj i rummene flere dage i træk – og det er træls, når vi er så mange, der skal dele faciliteterne.

Om affald: Arbejdstilsyn med skraldemændene sætter grænser for, hvor langt de må gå med de fyldte skraldeog avisbeholdere i det bakkede terræn. Det betyder, at vore gårdmænd hver tirsdag er nødt til at flytte containerne ved blokkene nærmere til vejen. Hvis I vil af med skraldeposer og aviser de pågældende dage, må I altså gå nogle flere skridt med tingene. (Nogle har bare lagt deres affald på stedet, hvor containerne plejer at stå) – Det går altså ikke: Det ser grimt ud – det er noget svineri, og der kan hurtigt komme ubudne dyr og forværre problemet.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2008-01 Februar

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2008-01 Februar
i sektionen Afdelingerne

forsiden af magasinet 2008-01 Februar

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data