Afd. 23: Fastelavnsfest i afd. 23 Skovhøj

Afdeling 23: Skovhøj

Fastelavnsfest med rigtig god steming


tekst og foto af Hans Nikolajsen

Søndag den 3. februar var der fastelavnsfest i vores fælleshus (skovhytten) i afdeling 23. Det er et rekordstort fremmøde. Der er tilmeldt 56 personer, en stor del af dem er børn, den ene mere fantasifulde udklædning efter den anden, så der er lagt op til en rigtig festlig, folkelig og fornøjelig eftermiddag.

billede-013.jpg

Stemningen er rigtig god, og børene slår rigtig hårdt til tønden. Det er ikke sådan at slå en tønde i gulvet, så efter et stykke tid, begynder tønden endelig at gi´ sig, så det begynder at blive spændende, hvem der bliver kattekonge eller -dronning, endelig faldt bunden ud, efter at den var tildelt temmelig mange slag, men ned kom den, og det blev en kattedronning, der hedder Lærke Arberg Kastrup, og kattekongen blev Kasper Bang.

Efter tøndeslagningen er der fastelavnsboller og kaffe til de voksne, og fastelavnsboller og sodavand til børnene. Der er en rigtig god og livlig stemning, og folk er glade. Under kaffen blev der solgt amerikansk lotteri. som mange køber.

Efter udtrækningen og en godtepose til børnene, begynder folk at sive stille og roligt. Det hele er slut på et par timer, men det var et par hyggelige timer i selskab med mange glæde og feststemte beboer i vores hyggelige fælleshus. Håber at festudvalget tager tråden op igen næste år.

billede-022.jpg

billede-026.jpg

billede-065.jpg
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt