Klubberne i Gellerup hjemme igen

Som Fugl Fønix har KIG rejst sig fra asken og er igen flyttet ind i det røde hus efter tagbranden sidste sommer


tekst og foto af Helle Hansen

Torsdag den 13. marts var en festdag i Gellerup. Flaget var hejst uden for Klub­ben i Gellerup, der ligger i hjertet af bebyggelsen, og hen på eftermiddagen strømmede det til med børn og voksne, som ville være med til indvie huset, som der blev sat ild på sidste sommer.
Skaderne efter branden betød, at hele tagkonstruktionen skulle skiftes ud. Et arbejde som har fundet sted hen over vinteren. Ingen er blevet dømt for brandhærværket.

Tidligere klubleder Anders Glahn, der nu er fritids- og ungdomsskoleleder i Gellerup og Toveshøj holdt tale for et hus fuldt af små og store gæster. Og han glædede sig over, at Klubberne i Gellerup nu atter hjemme under eget tag efter en vinter i husly i naboinstitutionen Mudderklirren. Og så roste han KIG’s nye leder Mohammed Ibrahim og resten af personalet for tålmodigt at have indrettet sig under de mindre forhold, mens KIG-huset blev istandsat.

Nu står foråret og snart sommeren for døren – og ikke mindst sommerferien, hvor Klubberne i Gellerup hvert år spiller en central rolle ved tage ansvaret for at koordinere alle de aktiviteter, som om sommeren sikre, at børnene i Gellerupområdet altid oplever en fantastisk ferier med masser tilbud om aktivitet hver eneste dag.

skraep-016.jpg

skraep-017.jpg
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt