Ny lokalpolitistation indviet

Det nye Lokalpolitiet Århus Vest blev onsdag den 12. marts officielt budt velkommen på den nye politistation, der ligger i City Vest oven over posthuset


af Helle Hansen

Det nye Lokalpolitiet Århus Vest blev onsdag den 12. marts officielt budt velkommen på den nye politistation, der ligger i City Vest oven over posthuset.

Det meste af politiledelsen, et par byrådsmedlemmer og en lang række lokale samarbejdspartnere var mødt frem for at byde de foreløbige 18 betjente velkommen og sige til lykke med de nye lokaliteter.
Politidirektør Jørgen Illum medbragte en vandkande til at vande de grønne planter på stationen, men den var stor nok til også at kunne slukke små ildebrande.

skraep-004.jpg

Den nye sherif i vest, politikommissær Jens Espensen, havde ønsket flere mænd; men det kunne politiledelsen ikke love. Jens Espersen sagde i sin tale, at han i det halve år, han efterhånden har været i området, har oplevet at være blevet taget rigtig godt imod. Og så roste han det flotte samarbejde på tværs af socialforvaltning, skoleområde, de frivillige foreninger og alle ildsjælene, som kendetegner Gellerupområdet. Og han ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Større distrikt
Lokalpolitiet i Århus Vest afløser det tidligere Nærpolitiet i Brabrand. Det er en konsekvens af den nye politireform, som betyder, at der er kommet flere betjente til Vestbyen, men samtidig er lokalpolitiets distrikt også større end nærpolitiets, idet det dækker både Gellerupområdet, Bispehaven og området omkring Holmstrup Mark.

Den nye Lokalpolitistation har træffetid mandag til fredag kl. 10.00-12.00 og torsdag tillige kl. 16.00-17.30.
Telefonnummeret til Lokalpolitiet i Århus Vest er 86 25 14 48.

skraep-003.jpg




Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt