Danmarks største klatrevæg indviet i Gellerup Badet

Åbent hus og Nordiske Mesterskaber med officiel åbning i Århus Klatrecenter

af Sebastian Adorján Dyhr. Foto: privatfoto, klatreklubben

Efter mere end et halvt års byggeri og næste tre års forberedelse kunne medlemmerne at Århus Klatreklub i november begynde at kravle op i højderne i deres spændende nye klatrecenter i Gellerup Badet, som i dag rummer Danmarks største klatrevæg.

Og søndag den 30. november holdt klatreklubben Åbent Hus for alle nysgerrige sjæle i Gellerup-området, som havde lyst til at komme og prøve fingerkræfterne og armmusklerne af på klatrevæggen, som danner en fantastisk illusion af, at man kravler rundt i en hule.

Allerede midt i december dannede det nye klatrecenter rammen om de Nordiske Mesterskaber i klatring med mere end 40 skandinaviske klatrere som deltagere, der smidigt kravlede rundt på væggene som små kopier af Spiderman.
Og afgående rådmand Flemming Knudsen mødte frem holdt den officielle indvielsestale af klatrecentret. Han afstod dog fra selv at prøve hans klatreevner af på væggen, men roste i stedet for foreningen for deres flotte arbejde med at få drømmen til at blive til virkelighed. Et arbejde, som en stor del af foreningens 350 medlemmer, har deltaget aktivt i.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt