Brabrand Bokseklub har fået tre nye gulddrenge

Den lokale bokseklub fremavler igen nye danmarksmestre i junior-rækkerne

af Helle Hansen

De Danske Junior-mesterskaber i boksning, som blev holdt i Hinnerup den 16.-17. april, blev en stor succes for Brabrand Bokseklub, BBK, som kunne drage hjem til Tovshøjhallen med tre guldmedaljer og en sølvmedalje.

Bokseformand Nina Prinds sparrer  med klubbens nye Danmarksmester  Ali Amer Mahmoud.

Bokseformand Nina Prinds sparrer med klubbens nye Danmarksmester Ali Amer Mahmoud.

16-årige Ali Amer Mahmoud vandt flot guld i fluevægt (57). Han har gået til boksning i seks år og startede, dengang klubben holdt til i Gellerup Badet. Dengang mødte Skræppen også Ali, der løb rundt som en skygge efter mesterbokseren Reda Zam Zam, som altid har været Alis store idol.

Men nu har den unge bokser bokset sig selv ud af Redas skygge. Og i Hinnerup var det ham, der stod øverst på skamlen, da der blev delt medaljer ud. Til stor glæde for træner Jan Thieleman og ikke mindst klubformand Nina Prinds, som er stolte over deres unge bokseres indsats.

Mohammed Sadik vandt guld i Bantamvægt (51) og Michael Ngyyen vandt guld i Letvægt (60), mens Ayup Sedigh flot vandt sølv i 64 kilo-klassen.

I weekenden den 25.-26. april sender BBK også seniorbokseren Michael Aziz af sted til Danmarksmesterskaberne i Gilleleje. Læs i næste nummer af Skræppebladet om, hvordan det gik ham. Og læs mere om Jan Thieleman og hans bokseklub, som langt om længe er flyttet tilbage til Toveshøjskolen under ordnede forhold.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt