Diskotek for de små

Sodavanddiskotek i Cirkusbygningen i Gellerup for 4. – 5. – 6. klasser

Blok Party, som startede med ”Vågn op Gellerupkoncerten” i GLOBUS1 i 2006 og som blev fulgt op med det store Blok Party på plænen midt i Gellerupparken i sommeren 2007 og senest med Blok Party Light i Nordgårdhallen, har fået en ny aflægger ”Blok Party Mini Light” – et sodavandsdiskotek for de yngste.
Premieren på diskoteket Mini Light bliver fredag den 20. februar kl. 19.00 i Cirkus Tværs.

”Siden starten med ”Vågn op Gellerup” er der dog blevet lavet om på konceptet, da vi er gået fra at lave aktiviteter for børn og unge til at lave aktiviteterne sammen med børn og unge,” fortæller Joop Poelmann, direktør i Cirkus Tværs.
”Igennem mange år er aktiviteterne kommet fra en gruppe frivillige og professionelle ildsjæle, som har ordnet det hele for de unge. Fremtidens Blok Partyer skal ud over gode oplevelser også være en slags træningsbane for børnene og de unge, hvor de bliver opøvet i færdighederne i at organisere, planlægge arbejdsgange, og oplever værdien af at gøre noget for andre”.

Den lokale popuære rap-gruppe Chad * D + Support var hovednavnet på Blok Party Light plakaten. De har lovet også at kigge forbi ved Mini Light-diskoteket

”Ved det seneste arrangement i Nordgårdhallen har vi også set, at det det giver selvtillid og en følelse af, at man kan bruges til noget, da de – som de andre ikke må lege med – har haft meldt sig til at løse praktiske opgaver. De har gennemført på punkt og prikke, og deres sidste spørgsmål på vej hjem om aftenen var: hvornår gør vi det igen?,” siger Joop Poelmann

”Mini Light” – diskoteket er for alle dem, der er for unge til at komme ind til de store Blok Partyer. Der vil være forskellige aktiviteter i løbet af aftenen, som passer til aldersklassen, og arrangementet er selvfølgelig alkoholfrit. Og der vil være tilstrækkelig med ansvarlige voksne ved arrangementet, til at forældre trygt kan sende deres unge poder til fest,” fastslår cirkusdirektøren og tilføjer, at som ekstra overraskelse har den populære lokale Rap gruppen Chad * D + Support lovet at komme forbi og give et par numre i løbet af aftenen.

Blok Party Light

Den næste ”Blok Party Light” er allerede i fuld gang med at blive planlagt –det kommer til at foregå lørdag den 18. april 2009 i Nordgårdhallen i Gellerupparken.
Læs mere på www.blokparty.dk eller www.globalcolor.dk
Har du lyst til at være frivillige i forbindelse med Blok Party – Light eller Mini Light? Så kontakt Helle Hansen tlf. 40 71 86 75 / Joop Poelman 29 27 22 90

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2009-01 Februar

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2009-01 Februar
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2009-01 Februar

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data