Hvor er foreningerne i Brabrand Boligforenings områder?

Hjælp os med at hjælpe jer med indstik

af Hans Esmann Eriksen. Illustration af Jesper Ankjær

Danmark er foreningernes land, og inden for Brabrand Boligforenings områder lever og virker et utal af foreninger og klubber, der hver for sig medvirker til at skabe aktivitet og liv i boligområdet.
Det er det liv og de aktiviteter, der kan være med til at udvikle afdelingerne til en attraktiv bebyggelse. Det sker, fordi det er gennem kontakter til og aktiviteter med andre fra boligområdet, den enkelte opbygger en tilknytning til området og begynder at føle sig tryg og ”hjemme”.

Skræppebladet har tidligere udgivet et indstik med adresser og telefonnumre på de foreninger og klubber, der er i området. Den har længe trængt til en opdatering.
Derfor har vi brug for hjælp fra de klubber og foreninger i området, der ønsker at være synlige over for potentielle nye medlemmer i området.

Det sker lettest for jer, ved at I send­er en e-mail til Vibeke Dam Hansen, der er sekretær for afdelingsbestyrelsen i afdeling 4. Vibeke ophold­er sig i Yggdrasil på telefon 86 25 10 17, og jeres e-mail kan I sende til viha@bbbo.dk. Det er vigtigt, at alle klubber og foreninger herigennem sikrer, at alle data om deres foreninger er rigtigt opdaterede.

De oplysninger vi er interesserede i er:
Foreningens navn, Adresse, formand/kontaktpersons navn, formand/kontaktpersons telefonnummer, e-mail-adresse og hjemmesideadresse.

Deadline for indsendelse af foreningsoplysninger søndag d. 1. april

Vi håber på foreningernes og klubbernes aktive medvirken til, at listen bliver så komplet og så korrekt som muligt.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt