Nu er krisen her! – og vi føler os måske lidt magtesløse

Jeg vil imidlertid gerne opfordre lejere og beboerbestyrelser til at tænke i proaktive baner – det er 2009, og dels fortjener vi nutidssvarende lejligheder og dels fortjener vi, at hjulene holdes i gang.

Nu sidder nogen nok og tænker ”hvad er det for Anker Jørgensen-kloning, der taler der” – men det mener jeg ikke. Det er en international markedsføringsøkonom, der taler, kan jeg oplyse.

Personligt har jeg hæftet mig ved, at vi her i Danmark altid har sat os for at investere og på denne måde ruste os til bedre tider. I 1970´erne byggede man blandt andet en masse almennyttige boliger, i 1930´erne byggede man en Lillebæltsbro og så videre. Fordelen ved denne proaktive tilgang er helt klart, at den økonomiske aktivitet stimuleres – samtidig med, at pengene holdes i landet og dermed ikke stifter udlandsgæld. Jeg har for mit vedkommende stærkt overvejet at give min lejlighed en lille ansigtsløftning – det koster ikke noget på kort sigt, idet det betales billigt over huslejen.

Det er fra den almindelige befolkning, at udviklingen skal komme i Danmark. Det er os, der skal vise rettidig omhu og gøre en forskel. Det kan vi også ved en koordineret aktion – lad os “fra Gellerup” sende opfordringen videre til landets øvrige lejere.

Lad dette indlæg stå som et oplæg og en opfordring til at gøre en forskel. Man har i AGF et motto, der siger ”Ingen må søge sit eget. Spredte skal vi styrte; men samlede skal vi stige!” Sådan skal vi tænke i Danmark og gøre vort bedste til en sammenhængende forandring

Sean Ryan Bjerremand
Lottesvej 12 – stmf
8220 Brabrand
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt