Gellerup.nu og her (feb ’17)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Download i pdf

Der er nye folk på flere topposter i Gellerup. På Tovshøjskolen er Helle Mønster ny skoleleder efter flere år som skoleleder på Sødalsskolen. I vore egne rækker er den boligsociale leder, Henning Winther, fratrådt, og ind er kommet Kristian Bjerring Lauritsen.

Du kan også se et kort over Gellerup, hvor vi har plottet alle de aktuelle projekter i Helhedsplanen ind. Og det er ikke så få, skal vi hilse og sige!

Madprojektet Smag á la Gellerup breder sig og er takket være mange madvideoer kendt af rigtig mange. Vi omtaler to nye skud på stammen: Madvognen og Theselskabet.

Vi skriver også en slags nekrolog over kvindesvømningen i Gellerupbadet. Når disse linjer læses, har et flertal i byrådet sandsynligvis lukket for det tilbud – i de nedrullede gardiners navn.

Hvorfor flytter beboere fra Gellerup – og hvad skal der til for at få dem til at blive? Det har ph.d.-studerende Jonas Strandholdt til opgave at svare på – og han sender spørgsmålene videre til blandt andet Bydelsmødrene. Vi var fluen på væggen en dag.

Der er snart fastelavnsfest på Toveshøj, og i Gellerupparken venter man på foråret – så kan Grønært’erne komme i jorden igen.

Vi omtaler også et par nyskabelser inden for kommunikation – en af dem handler om Skræppebladet og os på Gellerup.nu, der indgår i et nyt lokalefællesskab i Gellerup.

Endelig: det er tid til at tænke stort om Grundlovsdagen – den bliver fælles for hele Brabrand og inddrager Ramadanen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt