Gellerup.nu og her (feb. ’15)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toves-høj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Gellerup har fået blokambassadører, og en af dem fortæller, at hun både giver noget til sig selv og til beboerne, når hun opsøger dem og er med til at gøre området til et bedre sted og med mere fællesskab.

Mahmoud Dirawi er en populær fodboldmand i ACFC, og han skal nu også arbejde som talenttræner i AGF. Han fortæller om at forandre egoist-spillere til holdspillere.

Vi har besøgt to forfattere, Mie Møller Nielsen og Bodil Waldstrøm, der har hver deres skrivestil. Men fælles for dem er, at de skriver for børn.

15-årige Baraa Quadoura tog Danmark med storm, da han charmefyldt sang sig videre i X-Factor. Vi har talt med det travle sangtalent, som også får tid til at gå til sangtræning i Gellerup.

Vore Unge Reportere lærer også at tage flotte billeder – vi har en billedside med nogle af deres billeder, og dertil en historie om, at drenge i folkeskolen skal lægge sig i selen for at følge med pigerne.

Gellerupparkens beboere skal til beboermøde i februar med kun et punkt på dagsordenen: Skal det tillades, at kommunen indfører videoovervågning ved Gellerupbadet, hvor der har været en del uro og utryghed?

Gellerup har et Samvirke, som er bindeled mellem ildsjæle, foreninger og kommunalt ansatte i Gellerup. Vi har lavet en kavalkade for at give et bredt billede af, hvad Samvirket udretter.

”Statsministeren vil have flere indvandrere i nyttejob, og det er også meget godt,” siger Toveshøj-beboer Ilham Mohamed.
Hun har oplevet at gå fra et job, hvor hun bruger sine pædagogiske kompetencer og til et … nyttejob!
”Det er ikke vejen frem,” understreger hun.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt