Gellerup.nu og her (december ’17)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

indstik250

Gellerup.nu, som er et tillæg til Skræppebladet, skal fremover udelukkende være portal og Facebook-side, idet det trykte blad stopper. Gellerupparken og Toveshøj, som hidtil har betalt for trykkeudgiften, ønsker at spare denne udgift.

Du kan altid gå ind på www.gellerup.nu og læse, hvad der sker i området.
Desuden vil Skræppebladet indeholde ca. fire sider med Gellerup-artikler – se artiklen side 11.

I det afsluttende nummer skriver vi om nogle af de boligsociale indsatser, som Gellerup-Toveshøj har nydt godt af de seneste fire år. Den boligsociale helhedsplan slutter til årsskiftet, og en ny er på vej og ventes at træde i kraft efter sommerferien.

I valgkampen op til kommunalvalget påstod flere byrådskandidater, at Helhedsplanen har fejlet, og at indsatserne ikke virker. Det kan den kommende boligsociale leder, Jesper Kurdahl Larsen, dog tilbagevise. Forskning dokumenterer, at boligsociale indsatser gør en positiv forskel.

Vi skriver også om PTSD-projektet, som har kørt i Gellerup i et par år og slutter til foråret. Rigtig mange er blevet involveret i det, og et fagligt netværk ventes at bringe erfaringerne videre.

Apropos valget: det viser sig, at Gellerup er den rødeste bydel i hele kommunen. 81,8 procent af vælgerne stemte på flertalspartierne, som dog også tæller De Radikale. I øvrigt var Bydelsmødrene i Gellerup med til at hæve stemmeprocenten med over tre procentpoint i forhold til sidste kommunalvalg, idet de stemte rigtig mange dørklokker for at få beboerne til at stemme.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt