Hvad skal det nye beboerblad hedde?

Spændende navnekonkurrence

af Ulrik Ricco Hansen

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Forsidebilledet ”viser vores mest utrættelige medlem efter en opslidende diskussion om bladets navn. Til sidst opgav han også. Men bladet skal have et navn, og da vi ikke har den nødvendige opfindsomhed, blev vi enige om at modtage forslag fra beboerne”.

Fine præmier
Med ovenstående tekst bydes læsere velkommen til et nyt beborblad på hele otte sider. Vinderen af navnekonkurrencen kan vælge mellem en af følgende præmier:
1: En virkelig god flaske wiskey
2: En håndmixer
3: En stor æske Bilofix.
Til dem der ikke lige kender Bilofix kommer her en lille servicemeddelelse. Det er legetøj, der især består af nogle flade træpinde med huller i, og som kan skrues sammen med store plasticskruer.

Jubilæum
Har du gættet navnet på det nye beboerblad? Det er selvfølgelig Skræppebladet, der så dagens lys for første gang i marts 1970. Vi kan derfor fejre 40-års-jubilæum til næste år med bl.a. nogle historiske tilbageblik.
Hele to numre af beboerbladet under navnet ”?” blev det til, inden Kalland på Jettesvej 29 kom med det gode navn ”Skræppebladet”.
”Fru Kallands ønske var en håndmixer, som vil blive overrakt hende” kunne den tre mand store redaktion skrive i juni-nummeret.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt