Afd. 4: Beboere med mod på udfordringer efterlyses

Afgdeling 4: Gellerupparken

Gellerupparkens afdelingsbestyrelse har brug for nye kræfter

af Helle Hansen

Onsdag den 23. september klokken 19.00 holder Gellerupparken ordinært beboermøde i Skovgårdsparkens selskabslokale.

Her vil afdelingsbestyrelsen aflægge beretning for året, der er gået. Og den kommer i høj grad til at handle om arbejdet med helhedsplanen, den boligsociale helhedsplan, men også om mere almindelige driftsopgaver, som beboernes repræsentanter har arbejdet med det forløbne år.

Beboerne bliver også præsenteret for budgettet for 2010, som skal vedtages. Og så stiller afdelingsbestyrelsen et forslag om, at afdelingen igen skal begynde at holde beboermøder to gange om året.

Engagerede beboere efterlyses
Beboermødet slutter af med valg til afdelingsbestyrelsen. Her skal vælges eller genvælges otte nye medlemmer samt et antal suppleanter.
Afdelingsbestyrelsesarbejdet i Gellerupparken er en udfordrende opgave, som byder på mange møder og mange diskussioner om boligpolitiske emner.
Som landets største boligafdeling har Gellerupparken en masse store opgaver, som beboernes repræsentanter skal arbejde med.

Afdelingsbestyrelsen holder normalt ét månedligt møde, men mellem møderne arbejder alle afdelingens små ad hoc-udvalg med hver deres specielle opgaver, som kan være alt fra planlægning af beboerfester eller andre arrangementer til genopretning af de grønne områder, opsyn med legepladser, valg af farver til postkasser eller arbejdet med den kommende helhedsplan for Gellerupparken og Toveshøj.

Afdelingsbestyrelsen har hvert kvartal en arbejdslørdag, hvor der gås i dybden med et tema. Og så tager alle medlemmerne én gang om året af sted på 24-timers internat for at styrke samarbejdet i afdelingsbestyrelsen.

Udfordringerne er der masser af, og beboere, der har tid og lyst til at være med til at påvirke udviklingen i afdelingen, har stor mulighed for i bestyrelsen at være med til at sætte deres fingeraftryk på, hvordan der fremover skal være af leve og bo i Gellerupparken.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt