Udviklingstiltag for beboerhuset Tousgårdsladen

Du kan blive frivillig i Laden

Tousgårdsladen

Beboerhuset Tousgårdsladen har i de følgende år en række udviklingstiltag for aktiviteter under de tre temaer: Sundhed & kost, Leg & lær samt Kultur. Desuden sætter vi fokus på større synliggørelse af Tousgårdsladen og formidling af vore aktiviteter samt indretningsmæssige forbedringer. Vi vil på flere niveauer modernisere beboerhuset, så det bliver i stand til at huse og iværksætte bl.a. kurser, lektiecafé, kunstneriske projekter og demokratifremmende aktiviteter.

Vi ønsker at styrke engagementet i frivilligt arbejde/foreningsliv og støtte projekter, som gør Gellerup til et spændende sted at bo. Det er ingen hemmelighed, at vi i høj grad er afhængig af frivillige, som hjælper praktisk til i beboerhuset. Vi arbejder på i endnu højere grad at gøre vores faste aktiviteter så selvhjælpsbårne som muligt, for derved at frigive mere tid til at husmanden og bestyrelsen kan iværksætte de nye udviklingstiltag, netværksskabende aktiviteter og profilering af huset.

Over de kommende år vil der være en rullende handleplan for udviklingsområderne: Sundhed & kost, Leg & lær samt Kultur, der til stadighed justeres og tilpasses efter behov, ønsker og ressourcer.

Vi ønsker fortsat at undersøge og imødekomme beboernes ønsker og behov – og sætter hjælp-til-selvhjælp-princippet højt. Områdets beboere med forskellige sociale og etniske baggrunde rummer en styrke og en række særlige udfordringer, som vi forsøger at tage højde for. Vi retter fokus mod kulturelle og sociale fællesskaber og initiativer, som er vigtige for at bydelen blomstrer.

Hvis du har lyst til at blive frivillig i Laden, har en god ide til en aktivitet under de nævnte temaer eller har brug for et praktiksted, vil vi meget gerne høre fra dig.
Mail til: info@tousgaardsladen.dk, ring på 86259158 eller kig forbi på Edwin Rahrsvej 6 b.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt