Motionslegepladsen

Alle, der har lyst, kan følges ad fra Laden torsdag d. 26. august kl. 9.30 til den ny-indviede motionslegeplads, hvor vi ser og prøver redskaberne.

Bagefter er der morgenmad: rundstykker med marmelade, ost og varm leverpostej samt kaffe til 20 kr.
Tousgårdsladen Edwin Rahrsvej 6 B

Beboerbladet har bl.a. skrevet følgende om motionslegepladsen:

Beboerne på Toveshøj har selv givet 600.000 kr. til opførelse af motionslegepladsen, der indvies på lørdag. Århus Kommune, Bikubenfonden samt en anonym sponsor har sikret den sidste del, der kunne gøre projektet muligt.

Som led i helhedsplanen kommer borgmester Nicolai Wammen lørdag 19. juni iført træningsdragt og tager de første tag i Toveshøjs nye motionslegeplads for både børn og voksne

Motionslegepladsen er en af Fase 1 initiativerne i helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj. Initiativer, der giver en række umiddelbare positive forbedringer i området og som markerer, at nu er arbejdet med planen så småt i gang.

Beboerne på Toveshøj har selv givet 600.000 kr. til opførelse af legepladsen. Århus Kommune, Bikubenfonden samt en anonym sponsor har sikret den sidste del, der kunne gøre projektet muligt.

Med motionslegepladsen markerer beboerne, at de vil have mere motion og sundhed. Legepladsen, der er placeret lige i hjertet af afdelingen på en stor plæne, giver redskaberne til at både voksne og børn kan få pulsen i vejret, styrket mavemusklerne og samtidig have det sjovt sammen.
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt