Uffe Roder lidt i Rytmeboxen

Vinter-tanker og sommer-drømme!

Det ER da smukt, når sneen stille drysser over vort smukke og gennemført solide byggeri, og helt naturligt fyldes man med positive og taknemmelige tanker.

Nu har vi fået Julen på fin afstand. og Kyndelmisse er overstået, men stadigvæk kan tanken om den dejlige og rigelige Julemad bringer stjerner i vore øjne. Fastelavn og fastelavnsboller er nu heller ikke noget, vi bare lige springer over.

Vi fylder på og har det dejligt, for al det med sundhed kan vi gemme til varmere tider, hvor vi kan give os i hænderne på de mange, der på den ene eller den anden måde er i stand til at redde folkesundheden!

Fælles del i gevinsten?

Når man så samtidig har fået meddelelse om, at HELHEDSPLANEN nu er vedtaget og det med en stor og tilfredsstillende stemmeprocent (rygtet siger 25%!!), ja, så kan det vel næsten ikke blive bedre? Det betyder, at vor fælles boligforening får mulighed for at sælge de dyre grunde og dermed få mange millioner i kassen, og i beboerdemokratiets ånd må vi vel forvente, at vi alle får del i denne gevinst?

Hjerter i skurvognenes døre

Allerede nu ser jeg for mig, hvordan vores lille og i denne forbindelse ubetydelige kloaksag nu løses med et hurtigt greb i millionformuen. Nok har den gode og rigelige mad glædet os, men trods regeringens nye tiltag vedrørende fedt, har samme voldsomme indtagelse af solid vintermad sat ekstra pres på vort kloaksystem.

Men det problem ser vi nu frem til at få løst, når der igen kommer varme i luften, så vi får lejlighed til at nyde de røgfrie skurvogne med hjerte-udskæring i dørene, der nødvendigvis må opstilles som service for vore beboere i den forhåbentlig ikke for lange tid, hvor det grundige og dybe arbejde med reparation af det hårdt belastede kloaksystem foregår, og håndvask og anden rengøring henvises til Lundbækken!

Væddeløbet følges

Det vil givetvis styrke det allerede gode fællesskab, når vi med nøglen (der selvfølgelig behørigt afhentes hos vor flinke vicevært) styrter frem mod hjerte-dørene og samtidig udveksler erfaringer med alle dem, der nu er på tilbagevejen. Eller når vi fra altanerne spændt følger væddeløbet, medens vi nyder kaffen!

I taknemmelig erindring

I dyb taknemmelighed forestiller jeg mig, at disse nødvendige hjerterum kunne få forskellige navne, så som: Torbens Minde, Jespers Lyst eller Kjelds Hvile, så ingen beboere får mulighed for at glemme, at boligforening­en altid er parat til at hjælpe og støtte i betrængte og pressede situationer.

Alt dette får mig så til at se frem mod en sommer, hvor vi ved vore små og simple arrangementer kan forvente besøg af nøglepersoner fra boligforeningen, så vi kan få lejlighed til ”face to face” at udtrykke vor taknemmelighed evt. med en sund og fedtfattig pølse og et dejligt koldt glas kildevand!

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2011-02 Marts

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2011-02 Marts side 15
i sektionen Klummerne

forsiden af magasinet 2011-02 Marts

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data