Uffe roder lidt med rytmeboksen

Om efterårsdepressioner

Af Uffe Adelørn, beboer Sonnesgården

For nogle kan efteråret være en meget deprimerende tid. Det bliver koldere og mørkere for hver dag, og vi bliver tilbøjelige til at blive lidt korte for hovedet, når vore ellers flinke naboer beder om hjælp til en eller anden lille sag.

Afdelingsmødet giver lys i mørket
Så er det, at vi alligevel skal søge efter lyset i mørket, og vi kan f.eks. glæde os over, at afdelingsmøderne i de enkelte afdelinger har givet plads til nye ansigter i afdelingsbestyrelserne, der nu strutter af lyst til at vise, at nu skal der ske noget! De gode ideer myldrer frem – understøttet af en aktiv og vågen hovedbestyrelse, der igen i samarbejde med vores progressive, effektive og uniformerede administration får os til at fornemme, at vi er en del af det store fællesskab.

Skal vi bygge en vindmølle?
I Sonnesgården pusles der med tanker om alternative energiformer, solceller eller lignende, og en unavngiven beboer har foreslået, at vi rejser en 250 meter høj vindmølle, der kunne indrettes, sådan at der blev lavet en udsigtsplatform i 200 meters højde.

En sådan mølle kunne rigeligt tage kampen op med Regnbuen om den mest interessante turistattraktion – vi har jo for længst opgivet Store Robert og den planlagte Lille Robert – og de gener og ulemper, som en sådan mølle eventuelt kunne medføre, opvejes rigeligt af de mange fordele som f.eks., at der kunne indrettes et par luksuslejligheder i 100 meters højde. Og disse kunne så tilbydes til administrationens ledere, der derved ville få mulighed for det helt store overblik.

Beboerne i Sonnesgården ville såmænd ikke lade sig anfægte af en smule støj: Efter tre år med DSB som ombyggende nabo har de fleste vænnet sig til røg, støj og møg, og med administrationens ledere som solidariske med-beboere ville der åbnes for virkeligt demokrati – og det helt uden at kalde det en helhedsplan!

Få energi i de andre afdelinger
Der er givetvis flere afdelinger, der ønsker at investere i alternativ energi og sandsynligvis har lige så gode ideer, men vil de også tilbyde lejligheder til vor administrations ledere?

For god ordens skyld skal det oplyses, at realiseringen af planen nok ligger lidt ude i fremtiden: Den skal i hvert fald lige behandles hos afdelingens inspektør!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt