Afd. 1: Renoveringsplanen – affaldshåndtering – hoppefest

Afdeling 1 – Hans Broges Parken

Om forårets aktiviteter

af Inger Bloch

Renoveringen
Tirsdag d. 10.maj fik afdeling1 besøg af fire repræsentanter fra Landsbyggefonden; formålet var, at de skulle få mulighed for at danne sig et indtryk af afdelingen og de problemer, vi kæmper med.
De fik forevist en lejlighed og to huse på Udsigten, og bagefter var der møde.

Foruden Landsbyggefonden deltog vore inspektører, to ingeniører, repræsentanter fra Brabrand Boligforening, varmemesteren og afdelingsbestyrelsen.

På mødet blev der talt om de forskellige tiltrængte arbejder, især med henblik på facaderenovering og udbedring af fugt og skimmel. Landsbyggefonden orienterede om fondens regulativ, der indeholder bestemmelser om, hvad der kan gives støtte til (og nogle ting, der ikke gives støtte til). Det blev også nævnt, at beboerne selv må betale en del af udgifterne over huslejen.

Affaldshåndtering
Med fare for at blive udnævnt til en rigtig kedelig ordensduks vil jeg lige nævne vigtigheden af at undgå overfyldning af vore skraldebøtter og containerne til papir og pap.

Desværre sker det tit, at der fyldes så meget i, at lågene står og gaber. Ofte er dette slet ikke nødvendigt: Papkasser kan mases flade, og man kan jo lige give sig tid til at se efter, om der ikke skulle være mere plads i bøtten ved siden af i stedet for at vælge den nærmeste, i forvejen fyldte!

Det koster ekstra penge, hvis skraldebøtter og containere er overfyldte!

Hoppefest
Jeg vil lige erindre om hygge-hoppefesten på legepladsen, lørdag d. 25. juni. Tilmelding til spisning er senest 5. juni.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt