Uffe rumler lidt med rytmeboksen

Om afskeden med de lyse nætter

Det er med et vist vemod, at vi må konstatere, at sommeren er ved at være forbi, og de lyse aftener er overstået for denne gang.

Heldigvis har de fleste forstået at udnytte solskinstimerne på fornuftig vis og efter individuelle behov og ønsker, hvad solbrune arme og ben er gode udtryk for. Ferierejser, besøg i sommerhuset har giver masser af stof til samtaler ved en stille kop kaffe i tirsdags- eller fredags-caféen, ligesom fællesskabet ved grill-aftenerne har styrket sammenholdet og de positive vibrationer.
Jo, vi kommer styrkede ud af sommertiden!!

Og så står årets vigtigste begivenhed lige for døren: AFDELINGSMØDET!

Med spænding ser vi alle frem til mødet med boligforeningens repræsentanter og medlemmerne af foreningsbestyrelsen, der alle elegante og mødevante kan give fyldestgørende forklaringer på vore små problemer, så kloaksager, byggesjusk o. a. pludselig fremstår som bagateller, der absolut ingenting betyder, men kun tages op af enkelte beboere for at forstyrre det seriøse arbejde, som boligforeningen udfører til gavn for almenvellet!

illustration af Jesper Ankjær

Ligeledes beundrer vi talkunstnerne, der på akrobatisk vis kan jonglere med afdelingens regnskab, så overskud kan vendes til underskud – eller omvendt. I hvert fald belæres vi om, at 2 + 2 ikke nødvendigvis SKAL give 4. Tallene svirrer rundt i hovederne, og pludselig er vi blevet overbeviste om, at de mange millioner, der svæver rundt et eller andet sted i boligforeningens store og gavmilde kasse, giver os sikkerhed for, at alle vore småproblemer løses i et snuptag.

Således opmuntrede og veltilpasse – og efter bestyrelsens grundige beretning om og fra året, der nu er gået – er vi alle parate til at fremkomme med gode og konstruktive forslag til det videre arbejde i afdelingen.

Mødet er heldigvis placeret som aftenmøde, så der er håb om, at vi undgår støj og møg fra vor flinke nabo, DSB, der er i gang med en mindre tilbygning, ligesom vi kan håbe, at vore gæster kan få deres nypudsede limousiner uskadte gennem områdets velplanlagte vejarbejde.
I hvert fald: Vi krydser fingre!

Tiden fra nu til afdelingsmødet kan vi så bruge til at fundere over, hvilke geniale forslag der vil blive bragt frem på mødet. Idéen om at ændre petanque-banen til svømmebassin er på forhånd nedstemt efter de gode resultater, som vore atleter hjembringer, men måske kunne der vindes gehør for, at vi anskaffer en mindre udgave af ”Store Robert” – blot for at vise vor taknemmelighed over for vor inspektør!

Rygter fortæller, at der var flere ekspeditioner til ”Sculpture By The Sea” , der alle hjembragte gode forslag til skulpturer, som kunne være passende som investeringsobjekter, men disse forslag må vist nok siges at være blevet udkonkurreret af ”Store Robert”! Dog – fra virkelig kompetent side har der været udtrykt ønske om, at figuren af den generte røde dreng kunne anbringes bag en af vore buske, som påmindelse og advarsel mod overdreven soldyrkelse!

Jeg er ikke i tvivl om, at der vil komme mange og velmente forslag, som naturligvis alle vil blive behandlet på behørig vis af vor altid overvågne bestyrelse – eller måske oven i købet af vore ansvarsbevidste foreningsbestyrelsesmedlemmer, hvis vor dirigent altså giver dem taletid!
Jo, sommeren går på hæld, men det er tydeligt, at vi stadigvæk har mange gode timer at se frem til!

Ingeting er så alvorligt,
at man ikke kan tage gas på det.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2011-07 September

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2011-07 September side 21
i sektionen Klummerne

forsiden af magasinet 2011-07 September

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data