Thomas Buttenschøn var den første

Tekst: Birger Agergaard / Foto: Johanne Teglgård Olsen

Gellerup har nu fået et spillested, men det er ikke noget fast ”sted”, idet der skal holdes koncerter på forskellige lokationer. Men det fælles navn for projektet hedder ”Musikcaféen [8220] – Spillested i det nye Gellerup”. Det er nemlig en aflægger af Musikcafeen i Mejlgade.

Thomas Buttenschøn var første navn, og han fungerede fint i Gellerupscenens foyer, hvor selv 60 publikummer fyldte noget.

Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn

Mens han var den bløde, underfundige og alvorlige hippie-sanger, så var den mere hårdtslående rap fra Marwan, Cha-D og Milo noget af en modsætning til Thomas. Thomas’s sange blottede en sårbar og eftertænksom ung fyr, og selv om hans vokal er egnet til at dele vandene blandt folk, så har han ubestrideligt et kæmpestort musiktalent.

Kom med forslag!
I Musikcafeen er der også glæde over koncerten, om end der ikke kom så mange:

”Vi er yderst tilfredse med koncerten. Vi evaluerer nu på musikken og stedet, og der er ikke afgjort noget om næste navn eller sted. Vi vil gerne prøve et andet sted end Gellerupscenen, for selv om vi gerne vil tilbage dertil igen, så vil vi også gerne prøve nogle andre steder,” siger Mads Laier Sørensen fra Musikcafeen.

Musikcafeen vil stå for 6-10 koncerter om året i samarbejde med Gellerups egen kulturkomite. Mads Laier opfordrer beboerne til at komme med forslag til både musiknavne og spillesteder.

Man kan gøre det på Facebooksiden Musikcafeen [8220].
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt